Charlie Sheen şi-a făcut cont pe Twitter. Vezi ce mesaje a postat

Charlie Sheen, care ţine prima pagină a ziarelor de câteva luni din cauza scandalurilor în care a fost implicat, şi-a creat, marţi, un cont pe Twitter, care a atras, la doar câteva ore de la creare, peste 220.000 de fani entuziaşti ai starului american.

47 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen şi-a făcut cont pe Twitter. Vezi ce mesaje a postat

Charlie Sheen şi-a făcut cont pe Twitter

Într-un interval de doar câteva ore şi chiar înainte ca actorul să expedieze primul său mesaj pe Twitter, contul său avea deja peste 220.000 de admiratori.

În primul său mesaj expediat pe Twitter, actorul a scris următorul text: Winning..! Choose your Vice…" (Câştigătorul...! Alegeţi-vă viciul...") - însoţit de un link către o fotografie.

În acea fotografie, actorul american apare în bucătăria sa, însoţit de o tânără voluptuoasă care ţine în mână o sticlă de suc de fructe fabricat de Naked. Actorul ţine în mână o sticlă de cacao cu lapte.

Identitatea tinerei din fotografie nu a fost precizată, însă presa americană afirmă că aceasta ar putea fi una dintre cele două "zeiţe" despre care starul american vorbeşte destul de des în ultima perioadă, atunci când se referă la cele două iubite ale sale din această perioadă.

Fanii săi au apreciat acest mesaj, unii dintre ei declarând pe Twitter că ar fi dispuşi să petreacă împreună cu Charlie Sheen.

Charlie Sheen, un petrecăreţ notoriu şi un obişnuit al scandalurilor de la Hollywood, se află din nou în centrul unei polemici, de câteva zile, după ce i-a adresat câteva cuvinte dure, considerate antisemite, producătorului serialului "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men", în care joacă rolul principal.

Aceste "atacuri" verbale din partea actorului au determinat studiourile Warner şi postul de televiziune CBS să întrerupă prematur filmările pentru noul sezon al serialului citat. De atunci, Charlie Sheen nu ratează nicio ocazie de a lansa diverse invective la adresa foştilor săi angajatori.

"Doi bărbaţi şi jumătate" este cel mai de succes serial de comedie pentru CBS, aducând venituri considerabile şi producătorilor - Warner Bros. Television.

Însă, în mare parte a anului trecut, Charlie Sheen a fost implicat într-o serie de incidente legate de consumul de alcool, iar în august a recunoscut că şi-a lovit soţia, cu care se află în prezent în proces de divorţ.

În mai 2010, actorul a semnat un contract pentru două noi sezoane din "Doi bărbaţi şi jumătate" şi a obţinut o mărire de onorariu, ajungând să câştige, potrivit presei americane, 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat Charlie Harper.

Serialul avea o audienţă săptămânală de circa 15 milioane de telespectatori în SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici