Charlie Sheen vrea să-şi convingă fostele soţii să se mute lângă el

Charlie Sheen speră să le convingă pe fostele lui soţii să se mute în apropiere de locuinţa sa din Los Angeles, deoarece vrea să petreacă mai mult timp alături de copiii săi, informează femalefirst.co.uk.

95 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen vrea să-şi convingă fostele soţii să se mute lângă el

Charlie Sheen vrea să-şi convingă fostele soţii să se mute lângă el (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul, care are băieţi gemeni cu Brooke Mueller şi două fete cu Denise Richards, este în căutarea a două locuinţe în cartierul exclusivist din Los Angeles în care locuieşte.

Potrivit TMZ.com, Charlie Sheen este dispus să plătească oricât pentru a-şi vedea copiii.

Charlie Sheen şi Brooke Mueller, care s-au căsătorit pe 30 mai 2008, s-au despărţit după o ceartă furtunoasă pe 25 decembrie 2009, iar divorţul lor va fi pronunţat în mai, anul acesta.

Charlie Sheen, fiul actorului Martin Sheen, a mai fost căsătorit timp de un an cu Donna Peele.

Potrivit presei americane, Charlie Sheen este plătit cu 27,5 milioane de dolari pe an pentru rolul burlacului afemeiat din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", care este urmărit de aproximativ 15 milioane de telespectatori în fiecare săptămână.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici