Charlize Theron a pozat aproape goală pe stradă - VIDEO

Charlize Theron a apărut aproape goală într-o şedinţă foto pentru revista Vanity Fair.

18249 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron a pozat aproape goală pe stradă - VIDEO

Charlize Theron a pozat aproape goală pe stradă

Actriţa în vârstă de 36 de ani a pozat pentru Vanity Fair îmbrăcată doar în lenjerie intimă, pe care a acoperit-o cu o jachetă.

Charlize nu a părut deloc inhibată de şedinţa foto şi a pozat în ţinuta sumară pe stradă, seara, în timp ce maşinile treceau pe lângă ea.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici