Charlize Theron s-a despărţit de Stuart Townsend, după o relaţie de nouă ani

Actriţa Charlize Theron s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, Stuart Townsend, după o relaţie de nouă ani, informează presa americană, care citează apropiaţi ai artistei.

435 afișări
Imaginea articolului Charlize Theron s-a despărţit de Stuart Townsend, după o relaţie de nouă ani

Charlize Theron s-a despărţit de Stuart Townsend, după o relaţie de nouă ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cuplul Charlize Theron - Stuart Townsend era considerat unul dintre cele mai stabile din showbiz-ul american, având o istorie de nouă ani.

Speculaţiile privind sfârşitul relaţiei celor doi au început în momentul în care Charlize Theron a încetat să poarte inelul pe care îl primise în dar de la iubitul său, un simbol al implicării lui în relaţie.

Charlize Theron, în vârstă de 34 de ani, a mărturisit unor prieteni apropiaţi că a decis să se despartă de actorul irlandez după ce, de Crăciun, au fost împreună într-o excursie în Mexic.

"Stuart este foarte afectat, dar Charlize a realizat în timpul vacanţei că relaţia lor s-a încheiat. Ea a fost cea care a pus punct", spun surse apropiate actriţei.

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din "Idilă de noiembrie" (2001), "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici