Chelsea Clinton a devenit jurnalist corespondent pentru NBC News

Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte american Bill Clinton, a devenit jurnalist corespondent cu normă întreagă pentru NBC News, au anunţat, luni, reprezentanţii postului american NBC.

157 afișări
Imaginea articolului Chelsea Clinton a devenit jurnalist corespondent pentru NBC News

Chelsea Clinton a devenit jurnalist corespondent pentru NBC News (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chelsea Clinton se va prezenta la departamentul de ştiri al postului american luni dimineaţă, a precizat Steve Capus, preşedintele NBC News, şi va începe să lucreze la o serie de ştiri pe care televiziunea intenţionează să le folosească în seria "Making a Difference", difuzată în cadrul emisiunii "NBC Nightly News", informează nytimes.com.

Această serie de reportaje, care au devenit foarte populare în cadrul jurnalului de ştiri difuzat de NBC, prezintă portrete ale unor oameni care sunt implicaţi în diverse activităţi de voluntariat, cu scopul de a îmbunătăţi vieţile celorlalţi membri din comunităţile în care trăiesc.

Chelsea Clinton a devenit astfel a doua fiică a unui preşedinte american care a fost angajată de NBC News, după Jenna Bush Hager, fiica fostului preşedinte George W. Bush, care lucrează ca jurnalist corespondent pentru emisiunea "Today" a postului NBC. Tototdată, Meghan McCain, fiica fostului candidat la alegerile prezidenţiale americane John McCain, este jurnalist colaborator pentru MSNBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici