Cher şi fiul său, Chaz Bono, au decis să nu îşi mai vorbească o perioadă

Cher şi fiul său, Chaz Bono, au decis să nu îşi mai vorbească o perioadă, pentru că actriţa şi cântăreaţa are dificultăţi în a se obişnui cu faptul că Chaz a devenit bărbat, în urma unei operaţii de schimbare de sex.

1874 afișări
Imaginea articolului Cher şi fiul său, Chaz Bono, au decis să nu îşi mai vorbească o perioadă

Cher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decizia este cu atât mai stranie cu cât Cher şi-a susţinut în mod public fiul, în alegerea sa, informează Daily Mail. Chaz Bono, care iniţial era cunoscut drept Chastity, a fost de acord cu mama lui să nu îşi vorbească un timp.

Se pare că vedetei îi este greu să accepte faptul că fiica ei timidă şi slăbuţă s-a transformat într-un bărbat solid. Ultima dată când aceştia au fost fotografiaţi împreună a fost pe 7 aprilie.

"Cher îl adoră pe Chaz dar a încetat să îi vorbească pentru că nu sunt de acord în legătură cu modul în care Chaz şi-a făcut şi continuă să îşi facă publică transformarea", a declarat o sursă pentru RadarOnline.

Chastity Bono, fiica lui Cher, care a făcut o operaţie de schimbare de sex în toamna anului 2009, a devenit oficial bărbat în primăvara anului trecut, după ce justiţia americană a emis un ordin de schimbare a numelui său în Chaz Bono şi de recunoaştere a sa ca reprezentant al sexului masculin.

Chastity a anunţat public că este lesbiană în 1995. Ea a colaborat pentru scurt timp cu părinţii săi, în industria muzicală, a scris două cărţi - un volum de memorii şi un ghid despre cum să-ţi declari homosexualitatea - şi a lucrat ca purtătoare de cuvânt pentru asociaţia Gay & Lesbian Alliance Against Defamation, care a aplaudat decizia ei de a-şi schimba sexul.

Cher a alternat, pe parcursul carierei sale, actoria cu muzica. A jucat în multe filme, precum "Silkwood", "Vrăjitoarele din Eastwick", "Sirene" şi, în 1987, în "Moonstruck", pentru care a primit un premiu Oscar. În 1999, Cher a fost recompensată cu un premiu Grammy pentru albumul său "Believe".

Cel mai recent film al său, "Burlesque", în care a jucat şi Christina Aguilera, a fost lansat în cinematografe în noiembrie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici