Cheryl Cole şi Will.I.Am au fost implicaţi într-un accident minor de maşină

Cântăreaţa britanică Cheryl Cole şi rapperul Will.I.Am, alături de care aceasta a debutat solo şi cu care colaborează în continuare, au fost implicaţi miercuri într-un accident minor de maşină.

219 afișări
Imaginea articolului Cheryl Cole şi Will.I.Am au fost implicaţi într-un accident minor de maşină

Cheryl Cole şi Will.I.Am au fost implicaţi într-un accident minor de maşină (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Cei doi cântăreţi se întorceau de la un studio din Los Angeles, potrivit unei ştiri de ultimă oră, după o sesiune de înregistrare, când automobilul în care se aflau a fost lovit uşor, informează contactmusic.com.

Will.i.am a relatat întâmplarea într-o postare pe Twitter: "Accidentele de maşină nu sunt un fleac... Mă bucur că sunt bine. Cheryl Cole (şi eu) ne întorceam de la studio (...)".

Şi cântăreaţa britanică i-a asigurat pe fani că ea şi Will.I.Am sunt bine, după accident.

Prima prestaţie solo a cântăreţei Cheryl Cole a fost înregistrată pe single-ul "Heartbreaker" al lui Will.I.Am, în 2008. Albumul ei de debut, "3 Words", a fost lansat în Marea Britanie pe 26 octombrie 2009, şi a ocupat timp de două săptămâni primul loc în vânzări. Cântăreaţa britanică a continuat să colaboreze cu membrul trupei Black Eyed Peas, semnând, în 2010, şi un contract cu casa de producţie a acestuia.

Grupul Black Eyed Peas îi are în componenţă pe Will.i.am, Fergie, Apl.de.ap şi Taboo. Formaţia a fost recompensată cu şase premii Grammy, iar albumele ei au fost vândute în peste 56 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în 2007.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici