Chris Brown s-a externat din clinica de dezintoxicare

Cântăreţul R&B Chris Brown, care, pe 29 octombrie, a ales să se interneze într-o clinică din Malibu pentru un tratament de dezintoxicare, după agresarea unui bărbat, s-a externat din centrul medical şi va începe orele de muncă în folosul comunităţii.

155 afișări
Imaginea articolului Chris Brown s-a externat din clinica de dezintoxicare

Chris Brown s-a externat din clinica de dezintoxicare (Imagine: HEPTA)

Purtătorul de cuvânt al lui Chris Brown, Nicole Perna, a afirmat că acesta va continua tratamentul pentru accesele de furie în Los Angeles, ca pacient extern, şi că "apreciază toate încurajările şi sprijinul (fanilor, n.r.)", conform billboard.com.

Chris Brown s-a internat de bună voie în centrul de dezintoxicare, după ce a fost arestat în Washington pentru atacarea unui bărbat, căruia i-a spart nasul, şi a fost pus sub acuzare pentru delictul de agresiune, care i-a pus sub semnul întrebării regimul de libertate condiţionată impus în urmă cu câţiva ani.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la cinci ani de libertate condiţionată, 180 de zile de muncă în folosul comunităţii şi urmarea unor şedinţe de consiliere psihologică în vederea stăpânirii acceselor de violenţă, după ce a agresat-o pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna.

Nicole Perna a spus că artistul în vârstă de 24 de ani va începe munca în serviciul comunităţii la care a fost condamnat după ce a pledat vinovat în cazul agresării Rihannei, din 2009.

Chris Brown riscă patru ani de închisoare dacă un judecător îi va revoca regimul de libertate condiţionată a doua oară. În august, un judecător i-a revocat pentru scurtă vreme cântăreţului acest regim, pentru că, în urma unui accident rutier, acesta a fugit de la locul faptei. Incidentul a fost rezolvat pe cale amiabilă, dar judecătorul l-a condamnat la 1.000 de ore suplimentare de serviciu în folosul comunităţii.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It". Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează "Fortune", un material discografic lansat în 2012 şi care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy de până în prezent (din 12 nominalizări).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici