Chris de Burgh, marcat de tragedia din clubul Colectiv, transmite un mesaj celor răniţi în incendiu

Chris de Burgh, care va concerta, joi, la Sala Palatului din Bucureşti, spune că a fost marcat de tragedia care a avut loc în clubul Colectiv din Bucureşti, pe 30 octombrie, şi a transmis un mesaj de susţinere morală familiilor victimelor, în care îşi exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat.

1279 afișări
Imaginea articolului Chris de Burgh, marcat de tragedia din clubul Colectiv, transmite un mesaj celor răniţi în incendiu

Chris de Burgh, marcat de tragedia din clubul Colectiv, transmite un mesaj celor răniţi în incendiu

"Îmi exprim profundul regret pentru pierderile de vieţi omeneşti din tragedia care a avut loc recent în clubul Colectiv din Bucureşti. Le doresc însănătoşire grabnică celor răniţi şi transmit profunda compasiune familiilor care se află acum în doliu", este mesajul transmis de Chris de Burgh, prin intermediul organizatorilor concertului său de la Bucureşti, German Quality Entertainment.

În urma incendiului care a avut loc în clubul Colectiv, pe 30 octombrie, au decedat 26 de persoane, iar în drum spre spital a mai murit o persoană. În 17 zile de la tragedie au decedat alte 29 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 56. Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală, unele fiind transferate în străinătate.

Cântăreţul Chris de Burgh, care a câştigat recunoaşterea internaţională odată cu lansarea piesei "Lady in Red", va susţine un concert joi, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

"Don't Pay the Ferryman", "Spaceman", "High On Emotion", "Missing You", "So Beautiful" şi "Spanish Train" sunt doar câteva dintre hiturile pe care artistul le va interpreta în concertul de la Bucureşti.

Preţurile biletelor pentru concertul pe care Chris de Burgh îl va susţine în România diferă în funcţie de categorie: VIP - 500 de lei, categoria I - 300 de lei, categoria a II-a - 250 de lei, categoria a III-a - 200 de lei şi categoria a IV-a - 150 de lei. Acestea sunt disponibile online, pe bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, startickets.ro, bilet.ro, salapalatului.ro, în oficiile Poştei Române şi în magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos şi Diverta, precum şi prin reţeaua Tui Travel şi la Teatrul Naţional.

Chris de Burgh, pe numele său real Christopher John de Burgh Davison, este cântăreţ, compozitor şi instumentist englezo-irlandez, născut la Buenos Aires, Argentina. Piesa care l-a făcut celebru este "Lady in Red", de pe materialul apărut în mai 1986, intitulat "Into the Light", o melodie care a ajuns pe primul loc în topurile de specialitate din mai multe ţări. Acest album include şi piesa "For Rosanna", dedicată fiicei sale, Rosanna Davison, care, în 2003, a câştigat titlul de Miss World.

În 1974, Chris de Burgh a semnat un contract cu A&M Records şi a cântat în deschiderea supergrupului Supertramp, în turneul "Crime of the Century". A debutat cu albumul "Far Beyond These Castle Walls", dar nu a reuşit să urce în topurile muzicale.

Primul său succes notabil a fost single-ul "Don't Pay The Ferryman", din septembrie 1982. Au urmat hiturile "High On Emotion", din aprilie 1984, şi, în 1986, a ajuns în fruntea multor clasamente cu "Lady in Red". Un album cu un succes echivalent a fost lansat în toamna anului 1988, "Flying Colours". Cel mai notabil succes înregistrat după hiturile anilor '80 a venit odată cu apariţia LP-ului "Footsteps" din 2008. Chris de Burgh a vândut peste 45 de milioane de albume în întreaga lume. Alte melodii cunoscute sunt "Midnight in Moscow", "Sight and Touch", "Missing You", "Say Goodbye To It All", "Spanish Train".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici