Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a plătit peste 650.000 de dolari pentru un desen de Banksy

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a plătit 657.440 de dolari pentru un desen realizat de artistul stradal Banksy, la o licitaţie ce a avut loc în timpul galei "Help Haiti Home", un eveniment de caritate organizat de actorul Sean Penn sâmbătă, la Los Angeles.

172 afișări
Imaginea articolului Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a plătit peste 650.000 de dolari pentru un desen de Banksy

Chris Martin (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Gala de caritate a fost organizată în beneficiul familiilor afectate de puternicul seism care a devastat statul insular Haiti în 2010, informează femalefirst.co.uk.

Chris Martin i-a învins în acea licitaţie pe actorii Bette Midler şi Kevin Bacon. Desenul pe care l-a cumpărat reprezintă un balon în forma unei inimi roşii, acoperită cu plasturi albi.

Solistul trupei Coldplay a fost însoţit de soţia sa, Gwyneth Paltrow, la evenimentul organizat de Sean Penn la hotelul Montage din Beverly Hills.

Chris Martin nu a fost însă singura vedetă generoasă sâmbătă seară, întrucât prezentatorul de televiziune Anderson Cooper a plătit 1,4 milioane de dolari pentru o sculptură alcătuită din 65 de pistoale vechi care i-au aparţinut lui Sean Penn.

Printre invitaţi s-au aflat nume sonore de la Hollywood, precum Julia Roberts, Michael Douglas şi Idris Elba, iar oaspeţii au apreciat un concert susţinut de grupul U2 şi au petrecut până duminică dimineaţă la ora locală 06.00.

Gala a generat încasări totale de 6 milioane de dolari pentru organizaţia de caritate J/P Haitian Relief Organisation înfiinţată de Sean Penn pentru haitienii afectaţi de acel seism devastator din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici