Christina Aguilera, arestată împreună cu iubitul ei. Cei doi au fost prinşi beţi în maşină

Christina Aguilera a fost arestată în stare de ebrietate, marţi dimineaţă, în cartierul West Hollywood din Los Angeles, cântăreaţa americană fiind eliberată în cursul aceleiaşi zile, informează surse din poliţia americană.

200 afișări
Imaginea articolului Christina Aguilera, arestată împreună cu iubitul ei. Cei doi au fost prinşi beţi în maşină

Christina Aguilera, arestată împreună cu iubitul ei. Cei doi au fost prinşi beţi în maşină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista, în vârstă de 30 de ani, se afla într-un automobil condus de partenerul ei de viaţă, aflat şi el în stare de ebrietate. Amândoi au fost arestaţi în apropierea unui club din West Hollywood.

Christina Aguilera a fost eliberată şi nu va fi anchetată de autorităţile americane, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Los Angeles.

În schimb, iubitul artistei americane a fost acuzat oficial de conducerea automobilului în stare de ebrietate. El a putut să părăsească postul de poliţie după ce a plătit o cauţiune de 5.000 dolari.

"A fost arestată pentru binele ei", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei locale. Legea californiană permite arestarea unei persoane care nu se află în deplinătatea capacităţilor ei, pentru a o proteja şi pentru propria ei siguranţă".

Arestarea cântăreţei va fi totuşi consemnată în cazierul ei judiciar.

Anul 2010 a fost unul plin de evenimente pentru Christina Aguilera, care s-a despărţit de soţul ei, Jordan Bratman, în octombrie, ieşind în public cu noul iubit, Matt Rutler, o lună mai târziu. Tot în noiembrie, Aguilera a primit o stea pe bulevardul celebrităţilor din Los Angeles - Hollywood Walk of Fame. Totodată, ea s-a bucurat de critici favorabile pentru primul ei rol principal într-un film, putând fi văzută alături de Cher în "Burlesque: Vis împlinit".

Christina Aguilera a depus actele pentru divorţ în octombrie 2010, la doar câteva zile după ce anunţase că s-a despărţit de Jordan Bratman. Potrivit legislaţiei statului California, divorţul poate intra în vigoare după trecerea a cel puţin şase luni de la depunerea actelor. Divorţul celor doi a fost finalizat la mijlocul lunii februarie.

Christina Aguilera şi Jordan Bratman au împreună un fiu în vârstă de trei ani.

Cântăreaţa, care a devenit celebră cu hitul "Genie in a Bottle", a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 46 de milioane de albume pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici