Circa o sută de turişti schiază la Azuga, pe prima pârtie deschisă în acest sezon pe Valea Prahovei

Aproximativ o sută de iubitori ai sporturilor de iarnă se află, sâmbătă, pe pârtia Cazacu începători, din staţiunea Azuga, aceasta fiind prima pârtie de pe Valea Prahovei deschisă în acest sezon de iarnă, fiind acoperită cu un strat de 30 de centimetri de zăpadă artificială.

298 afișări
Imaginea articolului Circa o sută de turişti schiază la Azuga, pe prima pârtie deschisă în acest sezon pe Valea Prahovei

Circa o sută de turişti schiază la Azuga, pe prima pârtie deschisă în acest sezon pe Valea Prahovei (Imagine: Marius Smadu / Mediafax Foto)

Sâmbătă, a fost deschisă pârtia Cazacu începători, prima pârtie de pe Valea Prahovei pe care se poate schia în acest sezon, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit administratorului domeniului schiabil din Azuga, Vasile Richea, pârtia deschisă publicului are o lungime de 150 de metri şi a fost înzăpezită artificial, stratul de zăpadă fiind de 30 de centimetri.

Pârtia este destinată copiilor şi începătorilor şi este deservită de un teleschi, aproape o sută de iubitori ai sporturilor de iarnă aflându-se sâmbătă pe această pârtie.

Vasile Richea a precizat că administraţia domeniului schiabil din Azuga a pus în funcţiune tunuri de zăpadă artificială şi pe alte pârtii din staţiune.

Sperăm să ne ajute şi vreme şi cât de curând să deschidem şi pârtia Sorica”, a mai spus administratorul domeniului schiabil al staţiunii Azuga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici