Clint Eastwood donează Japoniei o parte din încasările generate de cel mai recent film al său

Cineastul american Clint Eastwood a anunţat că va dona Crucii Roşii din Japonia o parte din încasările generate de cel mai recent film al său, drama "Hereafter: Dincolo de viaţă", provenind din vânzările de DVD-uri şi discuri Blue-ray, informează femalefirst.co.uk.

25 afișări
Imaginea articolului Clint Eastwood donează Japoniei o parte din încasările generate de cel mai recent film al său

Clint Eastwood donează Japoniei o parte din încasările generate de cel mai recent film al său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lungmetrajul "Hereafter: Dincolo de viaţă", regizat de Clint Eastwood, care conţine câteva scene terifiante despre forţa cu care loveşte un tsunami, a fost retras din cinematografele din Japonia în urmă cu două zile, după ce această ţară a fost puternic afectată la sfârşitul săptămânii trecute de un puternic seism, urmat de un tsunami devastator.

Filmul, în care joacă Matt Damon, prezintă poveştile supranaturale a trei oameni, din locuri diferite, care trec prin situaţii limită, ce-i aduc foarte aproape de moarte. În comunicatul emis de distribuitorul oficial pentru Japonia al filmelor produse de Warner Entertainment se afirmă că scenele din film, care prezintă un tsunami ce avut loc în Oceanul Indian în 2004, nu sunt potrivite pentru a rula în Japonia în această perioadă.

Clint Eastwood şi reprezentanţii Warner Bros. au declarat că vor să ajute persoanele afectate de acest dezastru natural, donând Crucii Roşii din Japonia o parte din încasările generate de cel mai recent film regizat de celebrul cineast american provenind din vânzările de DVD-uri şi discuri Blue-ray.

Filmul va avea premiera în România pe 29 aprilie.

Cutremurul care a afectat, vineri, nord-estul Japoniei a fost cel mai puternic seism înregistrat vreodată în acest arhipelag, având magnitudinea de 9 potrivit institutului american de geofizică (USGS). Seismul a provocat valuri tsunami şi a fost urmat de replici puternice. Acest seism este al patrulea cel mai puternic din lume, din 1900 şi până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici