Comercianţii din Beijing vând umbrele similare cu cea a lui Barack Obama

Vânzătorii ambulanţi din Beijing au început să comercializeze umbrele asemănătoare cu cea a lui Barack Obama, după ce au vândut până acum tricouri, plicuri de ceai şi sacoşe cu imaginea preşedintelui american.

44 afișări
Imaginea articolului Comercianţii din Beijing vând umbrele similare cu cea a lui Barack Obama

Comercianţii din Beijing vând umbrele similare cu cea a lui Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu echivalentul a zece euro, oamenii pot cumpăra umbrele asemănătoare cu cea pe care o avea Barack Obama la coborârea din avionul care l-a adus la Beijing săptămâna trecută.

Fotografia care îl prezenta pe Barack Obama ţinând singur umbrela la coborârea din avion a apărut în presa chineză şi a stârnit o serie de comentarii la Beijing.

Mulţi au lăudat modestia lui Barack Obama, sugerând că liderii chinezi "pot trage învăţăminte ideologice şi politice".

Internauţii şi-au exprimat nemulţumirea că nimeni nu s-a găsit să stea lângă o personalitate atât de importantă pentru a-i ţine umbrela.

Un comerciant a explicat că aceste umbrele "inteligente" de mari dimensiuni - care de obicei nu se găsesc în China - pot oferi protecţie pentru pentru toate condiţiile climatice şi pot fi folosite şi ca armă defensivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici