Concert aniversar El Negro, pe 29 martie, la Cinema Scala din Capitală

Formaţia El Negro, prima şi cea mai longevivă trupă reggae din România, sărbătoreşte 15 ani de la lansare, printr-un concert care va avea loc pe 29 martie, la Cinema Scala din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

140 afișări
Imaginea articolului Concert aniversar El Negro, pe 29 martie, la Cinema Scala din Capitală

Concert aniversar El Negro, pe 29 martie, la Cinema Scala din Capitală (Imagine: Ştefan Sandu / Mediafax Foto)

Conform sursei citate, "Mi-e dor de tine", "Ploaia" şi celelalte refrene cunoscute din repertoriul El Negro vor stârni amintiri, vor trezi poftă de viaţă, vor reaprinde gustul pentru libertate şi preţuirea faţă de bucuria vieţii, într-un show reggae pur.

Bogdan Negroiu va aduce alături de el pe scena cinematografului Scala instrumentiştii care au făcut parte din trupă de-a lungul anilor: Alexandru Borşan (clape), Daniel "Beavis" Olteanu (tobe, samplers), Radu Niculescu (bas, în prezent la trupa lui Smiley), Bogdan Sandu (chitară, în prezent la Trupa Veche), Sebastian Serafimovici (trompetă, Orchestra Radio), Vlad "Dalto" Ionescu (bas), Lady Helenne (backing & lead vocal), Cristi Chelsoi (chitară).

Trupa El Negro a fost înfiinţată în februarie 1999 şi s-a impus pe piaţa muzicală românească cu un sound nou, însoţit de un mesaj orientat spre probleme sociale, de identitate şi evadări din cotidian. În primii ani de existenţă, identitatea trupei a fost dată de melodia "Mi-e dor de tine", însă, după ce Bogdan Negroiu a rămas liderul trupei, a apărut piesa "Ploaia", lansată în anul 2005.

Pentru concertul aniversar El Negro se pun în vânzare trei categorii de bilete: categoria VIP - 80 de lei (întâlnire şi fotografie cu trupa şi un afiş cu autograf), categoria a doua - 50 de lei (loc la parterul sălii) şi categoria a treia - 20 de lei (loc în balconul sălii).

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", în magazinele Germanos şi Diverta, dar şi online, pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro şi www.myticket.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici