Concert "LaLa Summer Love", la Arenele Romane din Bucureşti, pe 2 iunie

LaLa Band ia cu asalt Arenele Romane din Capitală, pe 2 iunie, când oferă fanilor un concert live de amploare, "LaLa Summer Love", informează organizatorii.

3418 afișări
Imaginea articolului Concert "LaLa Summer Love", la Arenele Romane din Bucureşti, pe 2 iunie

Concert "LaLa Summer Love", la Arenele Romane din Bucureşti, pe 2 iunie (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Două albume ("LaLa Xmas Songs" şi "LaLa Love Songs") ce au înregistrat vânzări record în doar un an de la înfiinţarea trupei, un mega concert sold out ("LaLa Love"), milioane de fani atât în ţară cât şi în străinătate sunt doar câteva dintre cele mai importante elemente ce se reunesc sub un singur nume:

LaLa Band, trupa-senzaţie a serialului "Pariu cu viaţa", care lansează cel de-al treilea material discografic - "LaLa Summer Love - LaLa Love Stories".

Miile de fani au acum ocazia să experimenteze fenomenul "LaLa" la un alt nivel, într-un show de proporţii care va avea loc pe 2 iunie, orele 20.00, la Arenele Romane din Bucureşti.

Biletele sunt disponibile în reţeaua naţională Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi pe www.eventim.ro.

Biletele din categoria VIP includ o cană LaLa Drink, un poster cu autografe şi acces la sesiune foto & autografe. Accesul în Arenele Romane pentru deţinătorii biletelor VIP se va face de la ora 17.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici