Concertul 2Cellos în Bucureşti: Ce reguli trebuie să respecte spectatorii

Accesul la concertul pe care duoul de violoncelişti 2Cellos îl va susţine în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, luni, este permis de la ora 19.00, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

332 afișări
Imaginea articolului Concertul 2Cellos în Bucureşti: Ce reguli trebuie să respecte spectatorii

Concertul 2Cellos în Bucureşti: Ce reguli trebuie să respecte spectatorii

Cei doi tineri care au "răsturnat regulile muzicii clasice", Stjepan Hauser şi Luka Šulić, au făcut înconjurul planetei, după ce coverul "Smooth Criminal" (Michael Jackson) a devenit un hit pe platforma YouTube, adunând peste 3 milioane de vizualizări în mai puţin de două săptămâni şi peste 10 milioane ulterior. Succesul pe care l-au avut le-a adus în cele din urmă un contract cu casa de discuri Sony Masterworks şi un turneu alături de Elton John.

La concertul de la Bucureşti, hiturile clasice ale muzicii rock vor răsuna de sub arcuşurile celor doi în atmosfera antrenantă care redefineşte conceptul de concert de violoncel, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX. De asemenea, experienţa live va fi întregită cu o dimensiune vizuală, prin prezenţa ecranelor mari care vor conferi o imagine de ansamblu a scenei întregii săli.

Accesul publicului va fi permis de la ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Spectatorii sunt rugaţi să păstreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă îşi achiziţionează din nou bilet.

Organizatorii concertului informează că accesul cu următoarele obiecte este restricţionat: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle şi deodorante), căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate video.

Biletele pentru concert se mai găsesc într-un număr redus în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti -, precum şi online, pe www.eventim.ro.

În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 300 lei - categoria VIP, 250 de lei - categoria I, 190 de lei - categoria a II-a. Biletele pentru categoriile III şi IV au fost epuizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici