Concertul artistului Kitaro din 5 octombrie a fost reprogramat

Concertul artistului Kitaro, care urma să se desfăşoare pe 5 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti, a fost reprogramat pe 2 martie 2014, în acelaşi loc, informează un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

106 afișări
Imaginea articolului Concertul artistului Kitaro din 5 octombrie a fost reprogramat

Concertul artistului Kitaro din 5 octombrie a fost reprogramat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unei scrisori de informare primite de către organizatorii concertului din partea managerului Kitaro, amânarea concertului survine în urma conflictelor geopolitice din Siria, fapte care i-au determinat pe reprezentanţii artistului să reconfigureze datele tuturor concertelor cuprinse în cadrul turneului internaţional din acest an.

Conform actualei planificări, întâlnirea publicului din România cu artistul Kitaro va avea loc în data de 2 martie 2014, la Sala Palatului.

Biletele achiziţionate pentru concertul anunţat iniţial îşi vor păstra valabilitatea pentru reprezentaţia de la începutul lunii martie 2014 sau vor putea fi returnate pentru recuperarea contravalorii acestora la casele de bilete de unde au fost achiziţionate.

Kitaro, pionier al stilului "new age", are o activitate artistică impresionantă, a obţinut Globul de Aur (1993) şi a fost nominalizat de 14 ori la premiile Grammy, obţinând acest trofeu în 2001. Artistul a cunoscut succesul la nivel mondial în urmă cu mai bine de treizeci de ani, datorită stilului său unic şi fuziunii între mai multe culturi, tehnici şi sfere de conştiinţă. Toate albumele sale înregistrează vânzări de milioane de exemplare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici