Concertul cântăreţei Divna Ljubojević, de marţi seară, de la Ateneul Român, a fost anulat

Concertul pe care cântăreaţa Divna Ljubojević trebuia să îl susţină, marţi, de la ora 18.00, la Ateneul Român din Bucureşti, a fost anulat, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile artista nereuşind să ajungă în România, potrivit unui comunicat.

181 afișări

"Din cauza condiţiilor meteo, cursa Air Serbia JU 642 cu care Divna şi Corul Melodi ar fi urmat să se deplaseze la Bucureşti pentru concertul din 24 decembrie a fost anulată", se spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, cei care au cumpărat bilete la acest concert le pot păstra şi le vor putea utiliza pentru concertul pe care Divna urmează să îl susţină în România de Paşte. Data concertului urmează să fie anunţată.

Totodată, cei care au cumpărat bilete pot să îşi recuperaze contravaloarea lor de la sediul companiei de la care au fost achiziţionate, începând din data de 6 ianuarie.

Divna Ljubojević este un simbol şi un ambasador cultural al Serbiei. Alături de corul Melodi, pe care l-a fondat în 1991, Divna a susţinut reprezentaţii în lumea întreagă.

Născută în 1970, Divna a fost atrasă de mică de tainele muzicii sârbeşti, ruseşti şi original bizantine. Şi-a desăvârşit pregătirea la Colegiului de Muzică Mokranjac din Belgrad, devenind apoi licenţiat al Academiei de Muzică din Novi Sad. A dirijat, încă de la vârsta de 18 ani, Corul Mokranjac din Belgrad şi s-a remarcat în postura de cel mai tânăr dirijor al Primei Societăţi Corale - formaţiunea corală cu cea mai îndelungată istorie din Serbia. Calităţile vocale deosebite îi permit Divnei să îşi asume postura de solist, interpretând atât muzică bisericească, dar şi operă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici