Concertul din Capitală al cântăreţului Johnny Logan a fost anulat

Concertul pe care Johnny Logan, cunoscut la nivel internaţional sub denumirea "Mister Eurovision", urma să îl susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 16 noiembrie, nu va mai avea loc, informează organizatorii, Project Events.

257 afișări
Imaginea articolului Concertul din Capitală al cântăreţului Johnny Logan a fost anulat

Johnny Logan (Imagine: Hepta)

Din cauza unor probleme care ţin de disponibilitatea sălii, organizatorii sunt nevoiţi să anuleze concertul. Persoanele care deja au achiziţionat bilete pentru concertul din Bucureşti au la dispoziţie două variante: pot alege să primească înapoi banii pe bilete sau le pot schimba cu tichete la alte concerte organizate de Project Events (BZN - 25 octombrie, Demis Roussos - 5 decembrie, Scorpions - 14 decembrie, Jose Carreras - 15 decembrie).

Persoanele care aleg să primească banii înapoi trebuie să meargă la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii), pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care cei care şi-au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii este 7 octombrie - 7 ianuarie 2014.

Cei care aleg să schimbe biletul pentru concertul lui Johnny Logan cu un alt bilet trebuie să meargă la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center şi să prezinte tichetul intact şi valid. Vor primi în schimb un bilet la evenimentul ales, la o categorie similară.

Johnny Logan s-a născut pe 13 mai 1954, în Melbourne, Australia, iar la vârsta de trei ani s-a mutat împreună cu familia în Irlanda. Pasiunea pentru muzică a moştenit-o de la tatăl său, tenorul Patrick O'Hagan. Tot tatăl său a fost cel care i-a descoperit şi cultivat vocea specială, în cadrul turneelor în care Johnny îşi însoţea tatăl şi repeta în culise alături de el.

Cunoscutul cântăreţ şi compozitor irlandez, Johnny Logan, a câştigat de trei ori concursul Eurovision. Datorită performanţei de a câştiga cel mai prestigios concurs muzical de pe continent în trei ani diferiţi, Johnny Logan a fost numit de presa de specialitate "Mister Eurovision". La cei 59 de ani, artistul a lansat 16 materiale discografice, cel mai recent album lansat numindu-se "The Irish Connection 2". În cariera sa de peste 40 de ani, "Mister Eurovision" a lansat 19 albume, cele mai multe melodii fiind compuse chiar de artist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici