Conflict între foştii membri Oasis: Fraţii Gallagher, în dispută din cauza repertoriului trupei

Liam Gallagher este foarte supărat pe fratele său Noel pentru că acesta continuă să cânte, fără acordul său, piese din repertoriul trupei Oasis, înfiinţată de ei şi destrămată în august 2009.

188 afișări
Imaginea articolului Conflict între foştii membri Oasis: Fraţii Gallagher, în dispută din cauza repertoriului trupei

Liam Gallagher (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cei doi fraţi au lansat cu trupa Oasis şapte albume, înainte de a porni pe drumuri muzicale separate, iar acum Liam aruncă vorbe grele la adresa fratelui său pentru că acesta ar continua să cânte piesele lor în cadrul unui nou proiect muzical numit High Flying Birds.

"Noel este pur şi simplu... schizofrenic. Dacă vrei să cânţi Oasis, pune mâna şi reînfiinţează trupa, nu mai fi un nesimţit. Nu are tăria de a porni High Flying Birds de la zero, aşa cum am făcut-o noi", a spus pentru revista NME Liam Gallagher, făcând astfel aluzie la proiectul său, Beady Eye, dezvoltat alături de restul membrilor Oasis, potrivit contactmusic.com.

Liam a mai spus despre fratele său că a fost mereu un "profitor" de pe urma numelui trupei şi că a încercat întotdeauna să se folosească de Oasis pentru a ieşi în evidenţă.

În august 2009, trupa Oasis s-a destrămat din cauza neînţelegerilor dintre fraţii Noel şi Liam Gallagher. Liam a format ulterior trupa Beady Eye, alături de restul membrilor Oasis - Gem Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock. Anul acesta, Jay Mehler, fost chitarist al trupei Kasabian, s-a alăturat Beady Eye.

De la înfiinţare, Beady Eye a lansat un album de studio, "Different Gear, Still Speeding" (2011), "BE" fiind cel de-al doilea.

De asemenea, Noel Gallagher a înfiinţat trupa High Flying Birds.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici