Corpurile ciudate ale vedetelor: Ce este IEŞIT DIN COMUN la Ashton Kutcher, Oprah, Megan Fox sau Paris Hilton - VIDEO

Multe dintre vedetele internaţionale au particularităţi ale corpului care nu sunt cunoscute de publicul larg, aceste aspecte neinfluenţând însă faima starurilor.

2750 afișări
Imaginea articolului Corpurile ciudate ale vedetelor: Ce este IEŞIT DIN COMUN la Ashton Kutcher, Oprah, Megan Fox sau Paris Hilton - VIDEO

Corpurile ciudate ale vedetelor: Ce este IEŞIT DIN COMUN la Ashton Kutcher, Oprah, Megan Fox sau Paris Hilton

Actorul Ashton Kutcher are degete de la picior lipite, iar vedetei din "Friends" Matthew Perry îi lipseşte vârful degetului mijlociu de la o mână din cauza unui accident din copilărie, informează The Huffington Post.

Realizatoarea de emisiuni Oprah Winfrey pare să aibă şase degete la un picior, în timp ce actriţei Daryl Hannah îi lipseşte o parte dintr-un deget de la o mână.

Kristina Kurkova, model al Victoria's Secret, nu are buric, iar actriţa Megan Fox are un defect la degetul mare de la mână.

Paris Hilton are un picior destul de mare, ea purtând peste măsura 40 iar cântăreaţa Lily Allen are în schimb ceva în plus, un al treilea sfârc.

 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici