Costume purtate în filmul "Sunetul muzicii", vândute la licitaţie

Costume purtate în filmul "Sunetul muzicii", un musical recompensat cu cinci premii Oscar în 1966, au fost vândute cu 1,3 milioane de dolari la o licitaţie organizată de casa Profiles in History weekendul trecut, la Los Angeles.

147 afișări
Imaginea articolului Costume purtate în filmul "Sunetul muzicii", vândute la licitaţie

Costume purtate în filmul "Sunetul muzicii", vândute la licitaţie

Printre aceste costume s-a aflat şi acela purtat de personajul principal, Maria, interpretată de actriţa Julie Andrews, informează bbc.co.uk.

Pantalonii din piele purtaţi de copiii familiei Von Trapp în acest film au fost şi ei vânduţi în cadrul aceleiaşi licitaţii.

Filmul "Sunetul muzicii" a fost recompensat cu cinci premii Oscar în 1965.

Printre celelalte obiecte scoase la vânzare la aceeaşi licitaţie s-a numărat şi un tablou al fermei Tara din filmul "Pe aripile vântului". Tabloul, care a apărut în prima scenă a filmului, s-a vândut cu 270.000 de dolari.

O cască de protecţie folosită în filmul "20.000 de leghe sub mări" a fost vândută cu 75.000 de dolari.

Un costum purtat de James Gandolfini, interpretul personajului Tony Soprano, în scena finală din ultimul episod al serialului "Clanul Soprano", a fost achiziţionat cu 22.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici