Cotabiţă mulţumeşte fanilor pentru gândurile bune: Fiţi convinşi că foarte curând ne vom revedea - VIDEO

Gabriel Cotabiţă le-a mulţumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de susţinere în ultima perioadă prin intermediul unui filmuleţ publicat pe contul său de Facebook şi le-a transmis fanilor că se vor revedea în curând.

1818 afișări
Imaginea articolului Cotabiţă mulţumeşte fanilor pentru gândurile bune: Fiţi convinşi că foarte curând ne vom revedea - VIDEO

Cotabiţă mulţumeşte fanilor pentru gândurile bune: Fiţi convinşi că foarte curând ne vom revedea - VIDEO

În textul publicat pe contul său de Facebook, Gabriel Cotabiţă le mulţumeşte tuturor celor care i-au trimis mesaje de încurajare în ultima perioadă şi le urează acestora să aibă "o zi liniştită".

"Dragii mei, mă bucur că am ocazia să vorbesc cu voi în acest moment. Vreau să vă mulţumesc pentru toate gândurile bune şi toate urările pe care mi le-aţi acordat în această perioadă. Şi fiţi convinşi că foarte curând ne vom revedea. Aşa că, până atunci, vă urez, cu mare drag, să aveţi o zi liniştită", spune Gabriel Cotabiţă în filmuleţul publicat pe contul său de pe reţeaua de socializare Facebook.

 

 

Special pentru voi...Va multumesc!

Posted by Gabriel Emil Cotabiţă on Monday, September 21, 2015

Pe de altă parte, luni a fost lansat videoclipul piesei "Ce zi liniştită", semnată de Gabriel Cotabiţă şi Matteo, iar în acest clip apare şi Andreea Esca, vedeta TV având un mesaj pentru melomani, pe care îl transmite - aşa cum i-a obişnuit pe români - de la pupitrul ştirilor.

"Doamnelor şi domnilor, iată care sunt principalele evenimente ale zilei. De fapt, astăzi nu vom vorbi nici despre moţiunile de cenzură, nici despre casele de amanet jefuite sau catastrofele naturale. Sunt aici doar ca să vă urez o zi liniştită! Sigur, n-ar fi rău să luaţi, totuşi, bacalaureatul" - este mesajul pe care îl transmite Andreea Esca, în videoclipul nou lansat.

Totodată, pe 28 octombrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti va avea loc "Gala Chapeau!", un eveniment care reuneşte artişti din toate generaţiile ce vor interpreta hituri ale lui Gabriel Cotabiţă. Astfel, Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temişan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todoruţ (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminiţa Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Miţă (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nucă, Rashid, alături de VH2 şi Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai îndrăgite melodii ale lui Gabriel Cotabiţă, într-un spectacol prezentat de Mihai Bendeac.

"Gala Chapeau!" se anunţă a fi un regal muzical complet, plin de surprize şi încărcat de emoţie, Gabriel Cotabiţă fiind alături de prietenii săi din industrie şi de publicul din sală pentru a asculta "Domnişoară, nu pleca", "Raiul e pe pământ", "Convenţional", "Când zâmbeşti" şi "Noapte albastră", precum şi multe alte piese, reinterpretate şi susţinute pe scena Sălii Palatului de unele dintre cele mai îndrăgite voci din România.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti pe 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. Cotabiţă a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare. Cântăreţul a fost externat pe 16 iulie, după 27 de zile de tratament în Spitalul Elias din Capitală, starea acestuia fiind ameliorată şi urmând să continue tratamentul de recuperare în ambulatoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici