CRBL va face skandenberg cu Ion Oncescu

CRBL va face skandenberg cu campionul mondial Ion Oncescu, joi seară, în direct la ProFM şi MTV, cel din urmă pregătindu-se pentru evenimentul "Oncescu vs.1000", prin care vrea să stabilească un record mondial, duminică, în Capitală, potrivit unui comunicat.

757 afișări
Imaginea articolului CRBL va face skandenberg cu Ion Oncescu

Ion Oncescu b(Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Ion Oncescu, campion mondial la skandenberg, va sosi la ProFM la ora 19.00, iar întâlnirea dintre el şi CRBL va putea fi urmărită în direct la MTV.

Celebrul sportiv îşi va face astfel "încălzirea" pe CRBL, dar si pe restul echipei ProFM, pentru evenimentul la care participă duminică, de la ora 12.00, la Sun Plaza, prin care vrea să stabilească un nou record mondial live, la care vor fi prezenţi şi reprezentanţii Guinness Book. "Oncescu vs.1000", ce va fi difuzat în direct la Sport.ro şi live, exclusiv şi integral, timp de nouă ore, pe voyo.ro, va fi prezentat de DJ-ul ProFM George Vintilă.

Până duminică însă, CRBL îşi va întâmpina joi seară invitatul, de la care va afla detalii despre cât de pregătit este şi îi va distra cu siguranţă pe ascultătorii ProFM şi telespectatorii MTV cu "evenimentele" din studio.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici