Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk au petrecut Revelionul la Madeira

Fotbalistul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, şi logodnica sa, modeul rus Irina Shayk, şi-au petrecut Crăciunul în Republica Dominicană, iar Revelionul în Portugalia, la Madeira, unde este născut jucătorul.

928 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk au petrecut Revelionul la Madeira

Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk au petrecut Revelionul la Madeira

Cei doi au plecat spre Madeira chiar în 31 decembrie, cu un avion privat de la Madrid, după ce Cristiano Ronaldo a participat la ultimul antrenament din 2012 al echipei sale.

Potrivit presei lusitane, Ronaldo nu a mai fost acasă de mai multe luni şi astfel a ales Madeira pentru a-şi petrece finalul de an alături de logodnică şi familie.

Însă, cei doi au petrecut Crăciunul la Punta Cana (Republica Dominicană) pentru al treilea an consecutiv. Perechea a stat într-un complex de lux, cu doar 35 de camere, preţul fiind de 1.000 de euro pe noapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici