Cum a reuşit o pensionară de 75 de ani din Georgia să lase trei ţări fără conexiune la internet

O pensionară de 75 de ani riscă trei ani de închisoare după ce a lăsat trei ţări fără internet pentru mai multe ore la sfârşitul lunii trecute. Georgia, Armenia şi Azerbaidjan sunt ţările deconectate de la internet din cauza femeii care săpa după cupru pe lângă cablurile optice, scrie BBC News.

113 afișări
Imaginea articolului Cum a reuşit o pensionară de 75 de ani din Georgia să lase trei ţări fără conexiune la internet

Cum a reuşit o pensionară de 75 de ani din Georgia să lase trei ţări fără conexiune la internet (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Femeia, originară din Georgia, săpa după cupru în oraşul Ksani, în apropierea cablurilor de internet aparţinând companiei georgiene, Railway Telecom. Compania era provider de internet atât pentru Georgia, cât şi Armenia şi Azerbaidjan. Pana de internet a durat câteva ore, în seara de 28 martie, iar conexiunea a fost reparată abia la miezul nopţii.

Citeşte mai multe despre femeia care a lăsat trei ţări fără conexiune la internet pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici