Cum arată cele mai nonconformiste opt sedii Google – GALERIE FOTO

Modul ieşit din comun în care Google îşi întâmpină angajaţii nu mai este de mult timp o noutate, sediile gigantului IT fiind cunoscute pentru designul lor creativ, în care confortul primează. Unele dintre acestea, însă, par să se întreacă pe sine, putând fi confundate uşor cu imense locuri de joacă.

8183 afișări
Imaginea articolului Cum arată cele mai nonconformiste opt sedii Google – GALERIE FOTO

Cum aratã cele mai nonconformiste opt sedii Google – FOTO (Imagine: Google)

O selecţie făcută de o publicaţie americană prezintă opt dintre cele mai nonconformiste sedii Google, unde angajaţii sunt invitaţi să inoveze fără să fie presaţi de factori externi.

Astfel, în timp ce în unele sedii Google oamenii se deplasează pe scutere, în altele aceştia “campează” la şedinţe direct în rulote. În alte birouri Google, angajaţii au ocazia să coboare pe tobogan între etaje sau se pot leagăna liniştiţi în hamacuri, în timp ce lucrează.

Selecţia cuprinde birourile Google din New York, Amsterdam, Dublin, Tel Aviv, Londra, California, Pittsburgh şi Zurich, unde pauzele includ sesiuni de jocuri video, volei, bowling sau chiar panouri de escaladă.

Sediul Google din New York City

Sediul Google din Amsterdam

Sediul Google din Dublin

Sediul Google din Tel Aviv

Sediul Google din Londra

Sediul Google din Mountain View, California

Sediul Google din Pittsburgh

Sediul Google din Zurich


 

Viaţă de angajat la Google

Posted by Mediafax.ro on Monday, June 29, 2015

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici