Cum să fii la modă în sezonul toamnă-iarnă 2011

Fustele din piele, puloverele împletite, rochiile în stilul anilor 1960 şi botinele care acoperă glezna se numără printre principalele tendinţe în vogă în sezonul toamnă-iarnă 2011.

1129 afișări
Imaginea articolului Cum să fii la modă în sezonul toamnă-iarnă 2011

Cum să fii la modă în sezonul toamnă-iarnă 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În ceea ce priveşte culorile, sezonul toamnă-iarnă se aseamănă cu cel cald, deoarece designerii au propus ţinute vestimentare în culori puternice, precum portocaliu, roşu sau albastru imperial, informează femalefirst.co.uk.

Pentru femeile care vor să fie la modă în acest sezon, sunt propuse o listă cu obiectele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba lor în această toamnă.

Piese într-o singură culoare - Specialiştii recomandă în acest sezon obiecte vestimentare întrr-o singură culoare, de preferinţă una puternică, combinate între ele pentru un efect - colour block.

Fusta midi - Este o piesă importantă în garderoba acestei toamne. Specialiştii recomandă fustele midi din piele, combinate cu pulovere împletite sau cămăşi în culori neutre.

Blana sintetică - O vestă din blana sintetică poate constitui acel obiect vestimentar care scoate din anonimat o ţinută. Această vestă poate fi asortată la jeanşi sau la fuste creion până la genunchi.

Imprimeuri retro - Inspiră-te din ţinutele anilor '60 şi '70 şi investeşte în rochii cu imprimeuri colorate care te vor scoate în evidenţă. Poţi opta pentru imprimeuri florale sau geometrice, ambele sunt la fel de atractive.

Botinele care acoperă glezna - Fie că alegi botine delicate din lac cu tocuri mici şi subţiri, fie că alegi unele cu platformă şi tocul înalt şi gros, cu siguranţă vei fi la modă. Specialiştii recomandă botinele din piele, care sunt cele mai potrivite pentru sezonul rece şi ploios.

Capa - Este o piesă extravagantă, întâlnită pe toate podiumurile de prezentare ale caselor de modă, în acest sezon. Avantajul capei constă în faptul că este o piesă versatilă. Poate fi purtată cu jeanşi şi botine sau cu rochii elegante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici