Cum să te îmbraci pentru a părea mai slabă. Zece trucuri pentru silueta ta

Fie că ai o greutate normală, fie că ai depăşit-o, unele haine te pot face să arăţi şi să te simţi mai grasă şi mai greoaie.

2573 afișări
Imaginea articolului Cum să te îmbraci pentru a părea mai slabă. Zece trucuri pentru silueta ta

Cum să te îmbraci pentru a părea mai slabă. Zece trucuri pentru silueta ta (Imagine: Daily Mail)

Urmează aceşti 10 paşi pentru a te simţi mai bine şi a arăta cu 5 kilograme mai slabă, potrivit hybridmom.com.

1. Poartă o singură culoare sau nu mai mult de două culori între care să fie un contrast slab, pentru a-ţi contura o siluetă cât mai subţire.

2. Alege decolteurile în V sau gulerele-bărcuţă. Evită bluzele sau puloverele cu guler lăsat, care adaugă volum, şi cele pe gât, care fac ca acesta să pară mai mare.

3. Adaugă la ţinută un colier frumos care să atragă atenţia asupra chipului tău.

4. Alege pantofi ascuţiţi la vârf, pentru ca picioarele tale să pară mai lungi. Evită încălţămintea cu baretă pe gleznă, pentru că face picioarele să pară mai groase.

5. Poartă blugi uşor evazaţi, deoarece creează o imagine de echilibru în ţinută.

6. Încearcă rochii şi bluze strânse sub sâni, din materiale uşoare, care cad frumos peste mijloc. Nu-ţi băga cămaşa în pantaloni şi nu folosi cureaua, pentru că astfel accentuezi posibilele depuneri de ţesut adipos pe talie.

7. Foloseşte culori mai deschise în partea superioară şi pe cele mai închise în partea inferioară a corpului, pentru a distrage atenţia de la această zonă, unde femeile tind să aibă probleme de greutate mai vizibile.

8. Alege cizme înalte şi închise la culoare pentru a-ţi alungi picioarele.

9. Poartă tocuri de 5 - 10 centimetri, pentru a părea mai înaltă.

10. Foloseşte fardurile şi în special rujul, pentru că, dacă îţi vei scoate în evidenţă trăsăturile frumoase ale feţei, vei arăta mai slabă.

Şi cel mai important lucru: nu îţi mai spune că nu eşti suficient de slabă şi, prin urmare, nu îndeajuns de drăguţă. Pune-ţi în valoare corpul aşa cum este el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici