Cum se simte Andreea Bălan, după stopul cardio-respirator suferit la naştere. Medic: Este stabilă şi supravegheată

Cântăreaţa Andreea Bălan a suferit, luni, un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, iar unul dintre medicii de la clinica privată unde este internată a declarat, marţi dimineaţă, că, în prezent, aceasta "este stabilă şi supravegheată".

7297 afișări
Imaginea articolului Cum se simte Andreea Bălan, după stopul cardio-respirator suferit la naştere. Medic: Este stabilă şi supravegheată

Andreea Bălan, după stopul cardio-respirator suferit la naştere. Medic: "Este stabilă şi supravegheată"

Unul dintre medici de la clinica privată la care este internată cântăreaţa Andreea Bălan a declarat marţi dimineaţă că în momentul de faţă ”starea este stabilă şi este supravegheată”. Artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană.

Luni seară, problemele întâmpinate de artistă în timpul celei de-a doua naşteri au fost confirmate. "În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Mulţumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei", a comunicat George Burcea, partenerul de viaţă al artistei.

"Incidentul care s-a petrecut, din punctul de vedere al operaţiei de cezariană, e unul foarte rar, extrem de rar, e unul la câteva zeci de mii de cazuri care se întâmplă", a spus, marţi, un reprezentant al clinicii private unde este internată Andreea Bălan.

"Eu vă spun aşa: în acest moment, pacienta, starea ei de sănătate s-a ameliorat în timpul nopţii. E într-o stare stabilă. A putut fi vizitată de familie şi a discutat cu ei. Va fi în continuare monitorizată de echipa medicală. În măsura în care a existat un incident intraoperator, evident că riscuri pot exista, dar, în momentul de faţă, starea ei e stabilă. În momentul de faţă, se află la terapie intensivă. E greu să spui acum. În câteva zile se vor stabili priorităţile dumneaei şi în acel moment se va decide când va fi externată", a afirmat reprezentantul instituţiei medicale.

"Riscuri pot exista, dar, în momentul de faţă, starea este stabilă şi este supravegheată", a mai declarat medicul.

Întrebat dacă poate fi vorba despre o culpă medicală, reprezentantul clinicii a afirmat: "După părerea mea, nu poate fi decât un succes medical".

Pentru Andreea Bălan şi George Burcea, Clara Maria este cea de-a doua fetiţă. Cei doi au devenit părinţi pentru prima dată în octombrie 2016, când s-a născut Ella Maya.

Andreea Georgiana Bălan, născută în 1984, în Ploieşti, este cunoscută în calitate de cântăreaţă de muzică pop şi dance. A debutat în televiziune în anul 1994, în emisiunea "Ba Da, Ba Nu", şi a devenit cunoscută ca membră a duoului Andrè, în cadrul căruia a activat între anii 1998 şi 2001 şi a lansat şapte albume. Formaţia a primit în 2002 patru discuri de platină şi unul de aur pentru cele 1.500.000 de exemplare ale albumelor vândute. A lansat în 2002 primul album solo, "Te joci cu mine". Se numără printre cel mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor susţinute din 2008 până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici