Cunoscut DJ australian, moarte cumplită după ce a trecut printr-o uşă de sticlă în timp ce încerca să îşi salveze o prietenă grav rănită

DJ-ul australian Adam Sky a decedat într-un accident pe când se afla în vacanţă pe insula indoneziană Bali, au anunţat, luni, autorităţile locale, relatează bbc.com.

11965 afișări
Imaginea articolului Cunoscut DJ australian, moarte cumplită după ce a trecut printr-o uşă de sticlă în timp ce încerca să îşi salveze o prietenă grav rănită

Cunoscut DJ australian, moarte cumplită după ce a trecut printr-o uşă de sticlă în timp ce încerca să îşi salveze o prietenă grav rănită

Decesul a fost confirmat printr-un comunicat oficial publicat pe pagina artistului de pe reţeaua de socializare online Facebook.

Muzicianul, în vârstă de 42 de ani, a murit sâmbătă, încercând să îşi ajute o prietenă grav rănită, care căzuse de pe terasa lui privată. În timp ce încerca să ajungă la ea, Sky a spart o uşă de sticlă, fapt ce i-a provocat tăieturi severe şi apoi o hemoragie puternică.

Artistul, care locuia în Singapore, s-a bucurat de un mare succes în carieră. Potrivit site-ului său oficial, el fusese numit al treilea cel mai popular DJ de pe continentul asiatic în 2018. Publicaţia Juice Magazine Asia l-a descris drept "un DJ superstar australian aflat în ascensiune".

Adam Sky, pe numele real Adam Neat, era un muzician australian cunoscut pe continentul asiatic. Acesta a cunoscut faima prin piese precum "Illogical", "Larynx" şi "Kreatine", dar şi prin apariţii în deschiderea unor show-uri ale unor DJ-i precum Fatboy Slim şi David Guetta şi ale trupei americane Scissor Sisters.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici