Cynthia Nixon s-a logodit cu partenera sa de viaţă

Actriţa americană Cynthia Nixon, interpreta Mirandei Hobbes din franciza "Totul despre sex", a anunţat că s-a logodit cu partenera sa de viaţă, activista americană Christine Marinoni, informează accesshollywood.com.

95 afișări
Imaginea articolului Cynthia Nixon s-a logodit cu partenera sa de viaţă

Cynthia Nixon s-a logodit cu partenera sa de viaţă (Imagine: Mediafax Foto)

Actriţa Cynthia Nixon a declarat publicului prezent la un eveniment organizat la New York pentru susţinerea căsătoriilor homosexuale, intitulat Love, Peace and Marriage Equality, că s-a logodit luna trecută cu partenera sa de viaţă.

Actorii Kristen Davis, David Hyde Pierce, Audra McDonald şi Ana Oritz au fost şi ei prezenţi la acest eveniment, sponsorizat de BroadwayImpact.com în sprijinul iniţiativei guvernatorului de New York, David Paterson, pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Actriţa Kristen Davis, interpreta rolului Charlotte York din serialul "Totul despre sex", a urcat pe scenă alături de colega ei din film, Cynthia Nixon, însă nu s-a adresat publicului prezent.

Cynthia Nixon are doi copii, Samantha, în vârstă de 13 ani, şi Charles Ezekiel, în vârstă de 7 ani, cu fostul său iubit, Danny Mozes, un profesor de limba engleză cu care a avut o relaţie din 1988 până în 2003. În 2005, actriţa a făcut public faptul că, din 2003, are o relaţie cu activista Christine Marinoni. Cele două locuiesc împreună cu copiii Cynthiei.

Cynthia Nixon, în vîrstă de 43 de ani, şi Christine Marinoni, s-au cunoscut cu ocazia unei campanii de strîngere de fonduri pentru dotarea şcolilor publice din New York.

Nixon şi colegele sale din seria tv "Totul despre sex" - Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall şi Kristin Davis - vor lansa în 2010 cel de-al doilea film pentru marile ecrane inspirat din popularul serial de televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici