Daniel Craig, în postura de jurnalist: Pe cine a intervievat interpretul lui James Bond - VIDEO

Actorul britanic Daniel Craig, interpretul agentului 007 în cele mai recente trei filme din franciza cinematografică "James Bond", l-a intervievat pe Thom Yorke, solistul trupei Radiohead, pentru un articol apărut într-o publicaţie americană.

162 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig, în postura de jurnalist: Pe cine a intervievat interpretul lui James Bond - VIDEO

Daniel Craig (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Daniel Craig, un fan împătimit al trupei Radiohead, a discutat cu Thom Yorke la telefon, pentru acest interviu realizat pentru revista americană Interview. Mărturisindu-i liderului trupei Radiohead că este extrem de emoţionat din cauza faptului că se află pentru prima dată în postura de "jurnalist", actorul britanic a spus: "Nu am intervievat niciodată pe cineva, aşadar, dacă voi pune o întrebare prostească, te rog să îmi spui să mă duc la dracu'", informează contactmusic.com.

Daniel Craig l-a întrebat apoi pe Thom Yorke despre planurile pe care acesta le are în legătură cu proiectul muzical solo al său, trupa Atoms for Peace, iar apoi muzicianul a cerut să facă schimb de roluri şi i-a pus lui Daniel Craig câteva întrebări despre cariera lui actoricească.

În timpul discuţiei lor telefonice, cele două vedete au vorbit şi despre procesul de digitalizare care a acaparat industria muzicală, iar Daniel Craig a dezvăluit cu această ocazie că a renunţat de curând să mai asculte muzică pe iPod: "Sunt un fel de tocilar, pentru că acum ascult muzică doar pe vinil. Chiar aşa! Desigur, ascultam muzică şi în maşină şi pentru asta îmi conectam iPod-ul, dar, de fiecare dată când creşteam volumul, apăreau tot felul de distorsiuni. Aşadar, mi-am luat un pick-up decent şi am început să îmi cumpăr tot felul de discuri pe vinil".

Daniel Craig şi Thom Yorke au abordat şi alte subiecte în timpul acestui interviu, vorbind despre socialism, presiunea adusă de celebritate şi felul în care trupa Radiohead obişnuieşte să îşi înregistreze albumele.

Daniel Craig a interpretat de trei ori rolul agentului James Bond, cel mai recent în lungmetrajul "007: Coordonata Skyfall", care a fost lansat în toamna anului trecut. Filmul a marcat revenirea actorului Daniel Craig în rolul agentului 007 după prestaţiile din "Casino Royale" (2006) şi "Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare" (2008). Agentul 007, o veritabilă legendă mondială, este considerat în Marea Britanie o bijuterie a patrimoniului naţional. Acest statut special i-a permis actorului Daniel Craig să joace într-un scurtmetraj alături de regina Elizabeth a II-a, turnat pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Daniel Craig a mai fost prezent pe marile ecrane, printre altele, în "The Girl with the Dragon Tattoo", ecranizarea americană după primul roman din trilogia "Millenium" de Stieg Larsson, "Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului", "Cowboys and Aliens", dar şi thrillerul "Dream House", în care joacă alături de soţia sa, Rachel Weisz, şi de Naomi Watts.

Recent, actorul britanic a confirmat că va interpreta pentru a patra oară rolul agentului 007 în cel de-al 24-lea film din seria "James Bond". Intitulat "Devil May Care", acest lungmetraj va fi regizat de britanicul Sam Mendes şi va fi lansat pe 23 octombrie 2015.

Radiohead este o trupă britanică de rock alternativ din Oxfordshire. Membrii formaţiei sunt Thom Yorke (voce, chitară, electronics), Jonny Greenwood (chitară), Ed O'Brien (chitară, backing vocals), Colin Greenwood (bas, sintetizator) şi Phil Selway (tobe, percuţie). De-a lungul carierei, trupa Radiohead a vândut peste 30 de milioane de albume şi a primit numeroase trofee importante, inclusiv trei premii Grammy şi şapte NME Awards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici