Dannii Minogue a semnat un contract în valoare de 1,5 milioane de dolari pentru un album dance

Cântăreaţa australiană Dannii Minogue, sora mai mică a celebrei Kylie Minogue, a semnat un contract în valoare de 1,5 milioane de dolari cu casa de discuri Ministry of Sound, pentru a lansa un album dance către sfârşitul acestui an.

34 afișări
Imaginea articolului Dannii Minogue a semnat un contract în valoare de 1,5 milioane de dolari pentru un album dance

Dannii Minogue a semnat un contract în valoare de 1,5 milioane de dolari pentru un album dance (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dannii Minogue, care va deveni pentru prima oară mamă luna viitoare, nu a mai lansat nicio piesă din 2007, anul în care s-a alăturat juriului emisiunii de televiziune "The X Factor", prezidat de Simon Cowell.

În vârstă de 38 de ani, cântăreaţa australiană a semnat un contract în valoare de 1,5 milioane de dolari cu casa de discuri Ministry of Sound şi intenţionează să lanseze primul single de pe noul album către sfârşitul acestui an, informează femalefirst.co.uk. Dannii Minogue şi iubitul ei, jucătorul de rugby Kris Smith, vor deveni părinţi pentru prima oară la sfârşitul lunii viitoare.

Dannii Minogue, care a avut 12 piese ajunse în fruntea U.K. Dance Charts, a anunţat cu această ocazie că va filma sesiunile sale de înregistrări din timpul campaniei ei de relansare a carierei muzicale, iar aceste imagini vor fi difuzate într-un reality show din Marea Britanie.

Dannii Minogue a devenit cunoscută încă de la vârsta de 11 ani, graţie emisiunii de televiziune australiane "Young Talent Time". Ea a jucat apoi în serialul "Home and Away" şi în lungmetrajul "Secrets". Dannii Minogue s-a lansat apoi în muzică, albumul ei de debut apărând în 1991.

În februarie 2007, Danni Minogue a făcut parte din juriul emisiunii concurs "Australia's Got Talent", însă popularitatea ei a crescut uimitor după ce a devenit membru al juriului emisiunii de televiziune "The X Factor" din Marea Britanie, care înregistrează cote de audienţe extrem de ridicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici