Dans în ploaie şi la bară, în promo-ul pentru al 11-lea sezon "Dansez pentru tine"

Corina Bud a dansat în ploaie, Lavinia, la bară, Costin Sforaru, disco, iar Cove, musical la filmările pentru promo-ul celui de-al 11-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va debuta la Pro TV pe 15 aprilie, informează televiziunea.

334 afișări
Imaginea articolului Dans în ploaie şi la bară, în promo-ul pentru al 11-lea sezon "Dansez pentru tine"

Dans în ploaie şi la bară, în promo-ul pentru al 11-lea sezon "Dansez pentru tine"

Cântăreţele Corina Bud, Lavinia Pârva, actorul Costin Sforaru şi prezentatorul TV Gabriel Coveşeanu au făcut deja cunoştinţă cu câteva dintre cele mai provocatoare stiluri de dans ale noului sezon "Dansez pentru tine", în timpul filmărilor pentru unul dintre promo-urile emisiunii care va începe pe 15 aprilie, la Pro TV.

Corina Bud a dansat în apă, Lavinia a dansat la bară, Costin Sforaru a experimentat un disco, iar Cove a aprofundat deja un musical pentru prima parte a filmărilor unuia dintre spoturile de promovare a emisiunii "Dansez pentru tine", restul vedetelor participante - Corina Caragea, Florin Piersic Jr., Augustin Viziru şi Roxana Ionescu - urmând să filmeze în alte ipostaze provocatoare în a doua parte a săptămânii.

Desculţă, îmbrăcată cu o rochiţă uşoară, Corina Bud a dansat timp de mai bine de patru ore în circa două tone de apă. Chiar dacă apa era caldă, în pauzele de filmare, echipa de producţie a acoperit-o cu halate şi prosoape pe artista care a spus că s-a simţit pe tot parcursul filmărilor "ca peştele în apă" şi care a experimentat dansul în ploaie cu pasiune, senzualitate şi fără să se teamă că va aluneca.

Lavinia Pârva a făcut cunoştinţă cu unul dintre cele mai de temut stiluri de dans din concursul "Dansez pentru tine": dansul la bară. Ca un artist profesionist, Lavinia a încercat cu perseverenţă şi ambiţie să exemplifice dansul la bară după sfaturile unei coregrafe prezente la filmare. Timp de două ore, cântăreaţa a descoperit dificultăţile acestui stil de dans care necesită o condiţie fizică impecabilă şi multă forţă în braţe.

Costin Sforaru, actorul din serialul "Moştenirea" de la Pro TV, a încercat să-l întruchipeze pe John Travolta la filmările care au avut loc în Studiourile MediaPro din Buftea. Îmbrăcat într-un costum alb, înconjurat de reflectoare şi de proiecţii colorate, Costin a încercat timp de aproape trei ore să simtă şi să transmită "Saturday Night Fever" în paşi de disco.

Cu un costum elegant, pantofi de lac, umbrelă şi pălărie, Gabriel Coveşeanu a dansat cu spirit şi zâmbet pe chip un fragment din musicalul "Singing in the Rain". Momentul complex l-a solicitat pe Cove, care a fost nevoit să repete timp de mai multe ore figurile coregrafice impuse de echipa de producţie. O bancă şi un felinar au fost elementele de recuzită în jurul cărora Cove şi-a demonstrat calităţile de dansator aflat la debutul aventurii "Dansez pentru tine". Pentru a ieşi perfect, actorul a fost nevoit să urce şi să coboare de pe banca din platou de mai bine de o sută de ori, însa acest amănunt nu i-a răpit lui Cove zâmbetul larg şi atitudinea pozitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici