DANSEZ PENTRU TINE: Cât de sexy este mămica Jojo la bară şi cu ce dans au reuşit Pepe şi Andreea să ia numai note de 10

Editia de vineri seara a emisiunii "Dansez pentru tine" a fost una supersexy, pentru că perechile concurente au fost nevoite să cucerească telespectatorii şi juriul cu incendiarul dans la bară cu tema Balul Burlacilor.

2646 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE: Cât de sexy este mămica Jojo la bară şi cu ce dans au reuşit Pepe şi Andreea să ia numai note de 10

DANSEZ PENTRU TINE: Cât de sexy este mămica Jojo la bară şi cu ce dans au reuşit Pepe şi Andreea să ia numai note de 10

Pentru prima dată în istoria emisiunii, trei echipe au reuşit să obţină acelaşi număr de puncte. Jojo şi Ionuţ Tănase, Pepe şi Andreea Toma şi Catrinel Sandu şi Ionut Ionescu s-au clasat pe locul întâi în timp ce Aylin Cadir şi Ovidiu Danci au reuşit să ocupe locul al doilea. Şi pentru că aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată, toate cele patru echipe sunt condamnate la duel.

După cel de-al doilea duel consecutiv Daniel Niţoiu şi Alexandra Mareşi au părăsit competiţia, iar Catrinel Sandu şi Ionuţ Ionescu au rămas în competiţia visurilor.

Pepe a reuşit să uimească juriul prin calităţile sale de a dansa la bară.

Echipa a primit următoarele note: Beatrice Rancea 10, Emilia Popescu 10, Mihai Petre 9, Cornel Patrichi 9,5, Wilmark acordand nota secretă.

VEZI CUM A DANSAT PEPE LA BARĂ

Ionuţ Tănase s-a lovit foarte tare la picior în timpul dansului.

Problema lui Ionuţ cu piciorul persista deoarece el a reuşit să se accidenteze de mai multe ori la repetiţii dar şi în timpul dansului Bollywood.

CUM DANSEAZĂ BOLLYWOOD JOJO ŞI IONUŢ

Aylin a fost o mireasă foarte sexy şi a dansat la bară lăsând să i se vadă formele apetisante. Aproape de finaulul dansului ea a ramas doar în chiloţi şi corset.

VEZI AICI CUM A DANSAT LA BARĂ AYLIN CADIR

Pepe a combinat muzica lui Michel Jackson cu stilul Bollywood şi a reuşit să facă juriul să acorde numai note de 10.

CUM A DANSAT PEPE ŞI ANDREEA TOMA ÎN STIL BOOLYWOOD

Catrinel Sandu a reusit să primească numai note de 10 din partea juraţilor. "Cel mai spectaculos moment coregrafic, aţi fost cei mai buni. Spectacolul a fost excelent", a declarat plin de entuziasm Mihai Petre.

VEZI AICI CEL MAI BUN DANS AL SERII

Jojo a reuşit să-i atragă atenţia lui Wilmark cu mişcările ei la bară. Artista a ramas în sutien şi a dansat lasciv la bară împreuna cu partenerul ei.

VEZI AICI CÂT DE SEXY ESTE MĂMICA JOJO LA BARĂ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici