DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14 - Nana Falemi a părăsit competiţia. Echipele care au intrat la DUEL şi clasamentul perechilor după ediţia a treia - VIDEO

Ediţia a treia a concursului "Dansez pentru tine" a însemnat dansuri populare pline de viaţă şi coregrafii solicitante de raggaeton, dar şi părăsirea competiţiei pentru doi dintre participanţi: Nana Falemi şi partenera sa, Emanuela, au ieşit din concurs în urma duelului.

4709 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14 - Nana Falemi a părăsit competiţia. Echipele care au intrat la DUEL şi clasamentul perechilor după ediţia a treia - VIDEO

DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14 - Nana Falemi a părăsit competiţia. Echipele care au intrat la DUEL şi clasamentul perechilor după ediţia a treia - VIDEO (Imagine: Pro Tv)

Duelul de vineri seară s-a dat între doi fotbalişti, foşti rivali şi pe teren: Giani Kiriţă şi Dana Matei i-au înfruntat pe Falemi Nana şi Emanuela Mitrea.

Pentru Nana Falemi şi partenera sa, Emanuela, competiţia s-a încheiat după ce publicul a decis, cu aproape 62% din voturi, să îi trimită mai departe pe Giani şi pe Dana.

Sore şi partenerul ei, Dark, au ocupat primul loc în clasamentul perechilor, pentru a doua oară de la debutul sezonului. Cel de-al doilea loc le-a revenit Ilincăi Vandici şi lui Răzvan.

Dupa ce au trecut cu brio de duelul de vineri seară, Giani Kiriţă şi Dana au obţinut note foarte bune la dansul popular, iar acest lucru le-a asigurat locul al treilea, reuşind să scape de emoţiile unei noi confruntări.

Prima echipa condamnată la duel este cea formată din Dima şi Iulia. Ruby şi Alexandru au reuşit să se salveze pentru a doua oară de la duel, iar Elena Ionescu şi Freek formează a doua pereche care intră la duel vinerea viitoare, de la 20.30, la "Dansez pentru tine", la Pro Tv.

Clasamentul perechilor:

Locul 1: Sore şi Dark

Vezi prestaţia lui Sore şi Dark

Locul 2: Ilinca şi Razvan

Vezi prestaţia perechii Ilinca-Răzvan

Locul 3: Giani şi Dana

Locul 4: Ruby şi Alexandru

Vezi cum au dansat Ruby şi Alexandru

Locul 5: Elena Ionescu şi Freek

Vezi prestaţia echipei Elena Ionescu-Freek

Locul 6: Dima şi Iulia

Vezi cum au dansat Dima şi Iulia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici