Data alegerilor locale din Israel, SCHIMBATĂ din cauza unui concert

Data alegerilor locale din Israel a fost schimbată din cauza cântăreţei Britney Spears, care va susţine un concert aici în aceeaşi zi în care erau programate acestea, scrie The Independent.

629 afișări
Imaginea articolului Data alegerilor locale din Israel, SCHIMBATĂ din cauza unui concert

Data alegerilor locale din Israel, SCHIMBATĂ din cauza unui concert

Potrivit sursei citate, oficialii erau îngrijoraţi din cauza traficului şi securităţii din centrul oraşului Tel Aviv, aşa că s-au văzut nevoiţi să reprogrameze alegerile locale. 

Artista pop va susţine un concert în capitala Israelului pe 3 iulie, aceeaşi zi în care trebuiau să aibă loc alegerile.

Totuşi, votul va avea loc a doua zi, pe 4 iulie.

O declaraţie a Partidului Muncitoresc susţine că ”Data alegerilor a fost amânată cu o zi, din cauza evenimentului de amploare care va avea loc în parcul Yarkon pe 3 iulie, 2017”, mai exact concertul artistei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici