David Beckham spune că Posh Spice îi alege hainele pe care le poartă

Fostul fotbalist englez David Beckham spune că soţia lui, fosta cântăreaţă devenită creatoare de modă Victoria Beckham, este persoana care îi alege hainele "în 99,9% din cazuri", informează contactmusic.com.

245 afișări
Imaginea articolului David Beckham spune că Posh Spice îi alege hainele pe care le poartă

David Beckham spune că Posh Spice îi alege hainele pe care le poartă (Imagine: Hepta)

Fostul sportiv spune că această situaţie se datorează faptului că el are foarte mare încredere în judecata şi gusturile vestimentare ale soţiei sale.

În vârstă de 39 de ani, David Beckham a dezvăluit, de asemenea, că soţia lui, în vârstă de 40 de ani, dacă nu apreciază una dintre ţinutele sale, îi spune imediat acest lucru şi într-un mod foarte direct.

"Cel mai bun sfat de modă pe care Victoria mi l-a dat a fost acela de a nu purta nimic. Mi-a zis acest lucru destul de des, deoarece sinceritatea este importantă atunci când te afli într-o relaţie", a declarat David Beckham, la lansarea noii sale colecţii masculine, creată în colaborare cu brandul H&M, la Madrid.

"E foarte sinceră şi, dacă nu-i place ceea ce port, îmi spune imediat acest lucru. Îmi dă sfaturi, pentru că viziunea ei despre modă este minunată, iar afacerea ei evoluează excelent. Ascult de sfaturile ei în 99% din cazuri", a adăugat el.

De asemenea, o sursă a dezvăluit recent pentru un tabloid britanic că Victoria i-a interzis lui David să mănânce gustări între mesele principale ale zilei şi a golit sertarul cu dulciuri din reşedinţa lor, pentru a-l ajuta pe fostul fotbalist să slăbească 7 kilograme.

"El spune că i-ar plăcea să mănânce orice şi să fie lăsat în pace şi de aceea fură adeseori diverse preparate atunci când Victoria nu este în preajmă. S-a ajuns într-un asemenea punct încât Victoria a încetat să mai cumpere alimente care conţin carbohidraţi. Ea obişnuia să păstreze în casă batoane cu cereale, pentru copii, însă a golit tot sertarul cu dulciuri din bucătărie, pentru că David începuse să le devoreze", a adăugat aceeaşi sursă.

Victoria şi David Beckham s-au căsătorit în 1999 şi au împreună patru copii - Brooklyn, în vârstă de 16 ani, Romeo, în vârstă de 12 ani, Cruz, în vârstă de 10 ani, şi Harper, în vârstă de trei ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici