David Duchovny şi Téa Leoni s-au împăcat

David Duchovny, starul serialelor "Dosarele X" şi "Californication", şi soţia sa, actriţa Téa Leoni, de care s-a despărţit în 2011, s-au împăcat şi au petrecut vacanţa împreună în Fire Island

320 afișări
Imaginea articolului David Duchovny şi Téa Leoni s-au împăcat

David Duchovny, Téa Leoni (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Cei doi actori, care s-au despărţit în 2011, dar nu au divorţat, au fost surprinşi în ipostaze romantice în timpul vacanţei pe care au petrecut-o împreună în Fire Island, New York, luna trecută, alături de cei doi copii ai lor, Madelaine, în vârstă de 15 ani, şi Kyd, în vârstă de 12 ani, potrivit unor surse citate de contactmusic.com.

"Cei doi zâmbeau şi erau afectuoşi unul cu celălalt. Se ţineau de mână şi s-au sărutat. Păreau familia perfectă", a declarat o sursă pentru revista America's Star.

David Duchovny s-a căsătorit cu Téa Leoni în 1997, dar s-au despărţit în 2008, iar actorul din "Dosarele X" s-a internat într-o clinică pentru tratarea dependenţei de alcool în acelaşi an.

După o scurtă reluare a relaţiei, cei doi s-au despărţit în 2011, deşi în 2012 David Duchovny afirma că nu au divorţat încă.

Aceasta este doua căsătorie pentru Leoni şi prima pentru Duchovny.

David Duchovny, în vârstă de 53 de ani, şi-a câştigat celebritatea cu rolul agentului FBI Fox Mulder din serialul de televiziune SF "Dosarele X", care a generat ulterior două lungmetraje pentru marile ecrane: "Dosarele X: Înfruntă viitorul" (1998) şi "Dosarele X: Vreau să cred" (2008). În 2008, David Duchovny a câştigat premiul Golden Globe pentru cel mai bun actor într-o comedie pentru rolul Hank Moody, un scriitor dependent de sex care trece printr-o pană de inspiraţie, din serialul de televiziune "Californication".

Tea Leoni, în vârstă de 42 de ani, este ambasadoare a bunăvoinţei pentru UNICEF, iar printre filmele în care a jucat se numără "Adevărul gol-goluţ" (serial tv, 1995), "Băieţi răi" (1995), "Jurassic Park III" (2001), "Spanglish" (2004) şi "Oraşul fantomelor/ Ghost Town" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici