David Hasselhoff are două iubite pe două continente. Cele două se ceartă: Ce are cealaltă şi eu nu am?

Actorul american David Hasselhoff a declarat, într-un interviu recent, că are două iubite - una în Franţa şi alta în Statele Unite ale Americii -, deoarece nu se simte pregătit pentru a se implica într-o relaţie serioasă, informează contactmusic.com.

28 afișări
Imaginea articolului David Hasselhoff are două iubite pe două continente. Cele două se ceartă: Ce are cealaltă şi eu nu am?

David Hasselhoff are două iubite pe două continente. Cele două se ceartă: Ce are cealaltă şi eu nu am? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David Hasselhoff, fostul star din serialul "Baywatch", a declarat că nu doreşte să aleagă între cele două iubite ale sale, până nu va afla mai întâi anumite lucruri despre el însuşi.

"Am o iubită la Paris şi o iubită la San Francisco şi mă simt foarte apropiat de amândouă. Însă nu sunt pregătit deocamdată să mă implic din punct de vedere emoţional. Le-am spus: «Am nevoie de ceva timp pentru mine însumi, am nevoie să mă maturizez şi să aflu cine sunt în realitate, înainte de a putea avea o relaţie şi să am grijă de voi»", a declarat actorul american.

David Hasselhoff a fost căsătorit de două ori - cu Catherine Hickland între 1984 şi 1989 şi cu Pamela Bach între anii 1989-2006.

Actorul american a mărturisit că nu este prea amuzant să ai două iubite, deoarece, din cauza celebrităţii sale, îi este imposibil să le ascundă anumite lucruri.

"Problema este că nu pot avea niciun secret. Ambele întreabă: «Ce are cealaltă şi eu nu am?». Iar eu îi răspund fiecăreia: «Cu ea stau în weekend», iar apoi ea îmi dă o palmă. Sunt sincer cu ele, căci ele oricum află din ziare tot ce fac şi apoi devin geloase, deoarece eu sunt o persoană sinceră. Le respect aşa cum îmi doresc să fiu respectat", a declarat Hasselhoff într-un interviu acordat revistei Star.

Cariera lui Hasselhoff a început cu un rol în serialul "Tânăr şi neliniştit", pe care l-a jucat în perioada 1975 - 1982. În 1990, el şi-a lansat primul album muzical, "Looking for Freedom", urmat apoi de "Crazy for You" (1991) şi "Miracle of Love" (1995). Hasselhoff a revenit în lumea cinematografiei ca actor şi producător al "Baywatch - Echipa de intervenţie", care l-a făcut celebru în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici