David Lynch va avea un club de noapte din Paris

Regizorul David Lynch va deveni, începând din toamna acestui an, proprietarul unui club de noapte din Paris, inspirat de clubul de noapte care a apărut în filmul său "Calea Misterelor/ Mulholland Drive".

174 afișări
Imaginea articolului David Lynch va avea un club de noapte din Paris

David Lynch va avea un club de noapte din Paris (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În filmul "Mulholland Drive" din 2001, în care au jucat Naomi Watts şi Laura Elena Harring, celebrul regizor american a creat pe platourile de filmare decorurile pentru Club Silencio, un club de noapte şi totodată cinematograf, informează contactmusic.com.

David Lynch va realiza designul şi pentru replica reală a acestui club fictiv. La fel ca în film, clubul din Paris va fi dotat cu o sală de proiecţii cinematografice, al cărei design va fi conceput chiar de către Lynch.

Club Silencio va fi inaugurat în capitala Franţei în luna septembrie.

David Lynch este un regizor american în vârstă de 64 de ani, autor al unor filme celebre precum "Omul elefant/ Elephant Man" (1980), "Catifeaua albastră/ Blue Velvet" (1986) şi "Calea Mis/terelor Mulholland Drive" (2001).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici