David R. Ellis, regizorul "Avionul cu şerpi", "Destinaţie finală", "Celularul", a murit la vârsta de 60 de ani

David R. Ellis, regizorul filmului "Avionul cu şerpi / Snakes on a Plane", în care rolul principal a fost interpretat de actorul Samuel L. Jackson, a murit la vârsta de 60 de ani.

283 afișări
Imaginea articolului David R. Ellis, regizorul "Avionul cu şerpi",  "Destinaţie finală", "Celularul", a murit la vârsta de 60 de ani

David R. Ellis, regizorul "Avionul cu şerpi", "Destinaţie finală", "Celularul", a murit la vârsta de 60 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David Gardner, managerul cineastului, a confirmat luni moartea cineastului, informează accesshollywood.com.

Potrivit publicaţiei Hollywood Reporter, trupul neînsufleţit al regizorului David R. Ellis a fost descoperit într-un hotel din Johannesburg (Africa de Sud), unde cineastul lucra la filmul "Kite", un remake al unui film de animaţie japonez din 1998, în care rolul principal urma să fie interpretat de Samuel L. Jackson, starul din "Avionul cu şerpi".

Până la ora difuzării acestei ştiri, nu sunt cunoscute cauzele decesului.

Printre filmele regizate de David R. Ellis se numără peliculele "Noaptea rechinilor 3D / Shark Night 3D", "Destinaţie finală / Final Destination", "Celularul / Cellular" şi "Destinaţie Finală 2 / Final Destination 2".

Acesta a colaborat şi la peliculele "Tortura / Misery", "Harry Potter şi Piatra Filozofală / Harry Potter and the Sorcerer's Stone" şi "Waterworld - Lumea apelor/ Waterworld".

Cineastul era căsătorit şi avea trei copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici