Denzel Washington ar putea juca într-un remake al filmului "Cei şapte magnifici"

Denzel Washington poartă negocieri pentru a juca într-o nouă versiune a filmului western "Cei şapte magnifici/The Magnificent Seven" (1960), ce va fi regizată de Antoine Fuqua, cu care actorul a colaborat pentru "Zi de instrucţie", informează contactmusic.com.

129 afișări
Imaginea articolului Denzel Washington ar putea juca într-un remake al filmului "Cei şapte magnifici"

Denzel Washington ar putea juca într-un remake al filmului "Cei şapte magnifici" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Iniţial, din echipa filmului urma să facă parte şi Tom Cruise, care trebuia să i se alăture lui Matt Damon ca unul dintre cei şapte pistolari magnifici, însă vedeta francizei "Misiune imposibilă" a renunţat la ofertă în 2013, din cauza unui proiect diferit.

Prin urmare, producătorii MGM s-au gândit să îl distribuie pe Denzel Washington în remake-ul westernului din 1960, scenariul noii producţii fiind semnat de John Lee Hancock, cel care a regizat pelicula "Povestea unui campion/ The Blind Side", nominalizată la premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2010.

În filmul din 1960, regizat de John Sturges şi cu un scenariu de Nic Pizzolatto ("True Detective"), Yul Brynner, Steve MCQueen, Charles Bronson, James Coburn, Robert Vaughn, Brad Dexter şi Horst Buchholz au interpretat şapte pistolari renegaţi, care sunt recrutaţi pentru a proteja un sat mexican de un grup de bandiţi.

"Cei şapte magnifici" a reprezentat, la rândul său, un remake al filmului "Cei şapte samurai" şi a avut trei continuări - "Întoarcerea celor şapte magnifici/ Return of the Magnificent Seven", "Pistoalele celor şapte magnifici/ Guns of the Magnificent Seven" şi "The Magnificent Seven Ride Again".

Actorul american Denzel Washington, născut pe 28 decembrie 1954, a devenit celebru în anii '90, pentru interpretarea reuşită a unor personaje care au existat în realitate, precum Steve Biko, Malcolm X, Rubin Carter, Melvin B. Tolson, Frank Lucas şi Herman Boone. El a câştigat două Globuri de Aur şi două premii Oscar ("Glory" şi "Zi de instrucţie"), fiind al doilea afro-american, după Sidney Potier, care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol principal, datorită prestaţiei sale din filmul "Zi de instrucţie" (2001). Actorul american a jucat, de asemenea, în "Book of Eli", în regia fraţilor Allen şi Albert Hughes, şi în pelicula "Unstoppable", regizată de Tony Scott.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici