Deschiderea sezonului sărbătorilor de iarnă: Sweet Fest, între 23 şi 25 noiembrie, în Capitală

Sweet Fest, târgul de dulciuri alese, se va desfăşura în perioada 23 - 25 noiembrie, la Hanul lui Manuc din Capitală, evenimentul marcând astfel deschiderea sezonului sărbătorilor de iarnă, informează un comunicat.

420 afișări
Imaginea articolului Deschiderea sezonului sărbătorilor de iarnă: Sweet Fest, între 23 şi 25 noiembrie, în Capitală

Deschiderea sezonului sărbătorilor de iarnă: Sweet Fest, între 23 şi 25 noiembrie, în Capitală (Imagine: George Calin/Arhiva Mediafax Foto)

Ediţia de iarnă a târgului îi aşteaptă pe vizitatori cu o varietate deosebită de dulciuri, de la praline belgiene, prăjituri de casă, prăjituri maramureşene, specialităţi internaţionale, ciocolată cu condimente, brioşe delicioase, clătite până la miere de albine şi cozonac cu nuci, dar şi cu ceai, vin fiert cu scorţişoara, zeci de sortimente de cafea prajită şi măcinată pe loc, sucuri şi esenţe naturale.

În plus, cei mici vor fi pictaţi pe faţă şi se vor înfrupta din fântâna de ciocolată, timp în care părinţii se pot răsfăţa cu cafeaua proaspăt prăjită şi prăjitura preferată, anunţă organizatorii.

Evenimentul debutează vineri, 23 noiembrie, la ora 10.00, şi se încheie duminică, 25 noiembrie, la ora 19.00, intrarea publicului fiind liberă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici