Diadema favorită a Prinţesei Diana, purtată pentru prima dată de Ducesa de Cambridge - FOTO, VIDEO

Ducesa de Cambridge a fost fotografiată purtând pentru prima dată diadema favorită a Prinţesei Diana. Ea a fost fotografiată în timp ce se deplasa cu maşina spre recepţia diplomatică de la Palatul Buckingham.

1165 afișări
Imaginea articolului Diadema favorită a Prinţesei Diana, purtată pentru prima dată de Ducesa de Cambridge - FOTO, VIDEO

Diadema favorită a Prinţesei Diana, purtată pentru prima dată de Ducesa de Cambridge (Imagine: dailymail.co.uk)

Recepţia este cel mai mare eveniment anual la care participă familia regală, relatează Daily Mail.

Dintre bijuteriile familiei regale, Kate a purtat până acum doar trei diademe, incluzând şi tiara purtată la nunta sa.

Pentru recepţia din acest an, la care au participat 1.500 de invitaţi, ducesa de Cambridge a ales să poarte în premieră  diadema pe care Prinţesa Diana o îndrăgea cel mai mult şi pe care o primise ca dar de nuntă, în 1981, din partea Reginei Elisabeta a II-a.

Această diademă cu perle şi diamante a fost confecţionată la cererea Reginei Maria, în 1914. A fost o copie a unei tiare pe care o avea bunica sa, Prinţesa Augusta de Hesse, care s-a căsătorit cu primul Duce de Cambridge.

Ulterior, bijuteria i-a fost lăsată, prin testament, reginei, care de altfel a purtat această bijuterie în mod frecvent.

Palatul Buckingham nu a precizat dacă, după moartea Dianei, Kate a moştenit tiara sau dacă i-a fost doar împrumutată pentru o noapte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici