Diana Dumitrescu a pozat sexy pentru soţul său - GALERIE FOTO

Diana Dumitrescu, actriţa care va juca un rol negativ în cel mai exotic proiect MediaPro Pictures, difuzat din această toamnă de Acasă Tv este muza soţului ei, Ducu Ion, pasionat de fotografie.

1965 afișări
Imaginea articolului Diana Dumitrescu a pozat sexy pentru soţul său - GALERIE FOTO

Diana Dumitrescu

Aparatul foto nu le lipseşte celor doi din bagaj în niciuna dintre vacanţele petrecute împreună astfel încât şedintele foto se desfăşoară uneori şi ad-hoc. Aflată la filmări, la Bodrum, în Turcia, Diana s-a transformat pentru câteva ore în fotomodel pentru soţul ei, Ducu Ion.

Diana Dumitrescu

Pasiunea pentru fotografie a lui Ducu vine din copilarie iar Diana este modelul lui preferat. Producătorul serialului "State de România" are în colecţia sa personală mii de poze.

Diana Dumitrescu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici