Diana Dumitrescu, despre "Justin şi cavalerii 3D": Este o poveste cu morală la sfârşit

Animaţia "Justin şi cavalerii 3D", care s-a lansat, sâmbătă, în cinematografe, reprezintă, în opinia Dianei Dumintrescu, care dă voce personajului Lara, "o poveste cu morală la sfârşit", iar Vlad şi Criss, care formează cuplul principal al filmului, afirmă că pelicula "este o reuşită".

710 afișări
Imaginea articolului Diana Dumitrescu, despre "Justin şi cavalerii 3D": Este o poveste cu morală la sfârşit

Diana Dumitrescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

La evenimentul de lansare a filmului "Justin şi cavalerii 3D" au participat câţiva dintre actorii care dau viaţă personajelor din peliculă, precum Diana Dumitrescu, Mircea Solcanu, Criss şi Vlad (trupa One), dar şi persoane publice însoţite de copii. Aşadar, Cătălin Radu Tănase, Alexandru Papadopol, Amalia Enache, Dan Cruceru şi soţia sa, Cristina Pocora, au fost printre cei care au participat, sâmbătă, la evenimentul de lansare.

Înainte de proiecţia filmului, copiii sosiţi la eveniment s-au jucat, au cântat şi au făcut poze cu vedetele care dau viaţă personajelor din film.

Actriţa Diana Dumitrescu a declarat că a fost o experienţă interesantă care i-a plăcut şi pe care ar repeta-o oricând.

"A fost o experienţă interesantă, eu mai cochetasem la un moment dat cu un proiect de genul ăsta, ştiam cam cum stă treaba şi cam ce trebuie să fac, dar a fost ceva inedit, pentru că personajul pe care eu l-am făcut - această fetiţă de bani «proaspăt făcuţi» - avea o voce mai stridentă în original, iar vocea mea nu e neapărat stridentă şi m-am jucat un pic, m-am piţigăiat. Sunt foarte curioasă ce a ieşit, a declarat, pentru MEDIAFAX, Diana Dumitrescu.

Totodată, actriţa a spus că "Justin şi cavalerii 3D" sunt "nişte desene foarte frumoase, o poveste cu morală la sfârşit, lucru de care toţi copii din ziua de azi au nevoie şi sper eu să se mai înveţe câte ceva, mai ales pentru categoria asta de 10 - 16 ani, care o iau un pic razna", a declarat Diana.

Actriţa o interpretează în "Justin şi cavalerii 3D" pe Lara, o tânără fermecătoare şi de bani gata, pentru că tatăl său este cel care a inventat banii în Regat. Indiferenţa Larei faţă de Justin, nu-l afectează deloc pe erou, care este iremediabil îndrăgostit de ea. Asta până când Lara cedează farmecelor lui Sir Clorex, pe care ajunge să-l adore. Abia atunci Justin realizează că poate Lara nu este fata potrivită pentru el.

Mircea Solcanu, gazda emisiunii "Poveştiri de noapte", pe care o prezintă Acasă, alături de Cabral, dă viaţă unui personaj savuros, care promite să farmece copiii şi fanii animaţiilor clasice, în aventura "Justin şi cavalerii 3D".

"Să împrumuţi vocea unui personaj de desene animate e ca şi cum i-ai da viaţă", a spus Mircea Solcanu, la evenimentul de lansare a filmului. Prezentatorul emisiunii "Poveştiri adevărate" a mărturisit că nu s-a pregătit pentru acest rol, dar a fost o experinţă care i-a plăcut. "A fost foarte plăcut, a fost ca o joacă. S-a întâmplat foarte repede, nu cred că am stat mai mult de o oră şi jumătate. A mers foarte repede pentru că mi-a plăcut foarte mult", a spus acesta.

La evenimentul de lansare au participat şi Criss şi Vlad, cunoscuţi publicului din serialul "Pariu cu viaţa". Cei doi s-au arătat încântaţi că au putut da viaţă lui Justin şi Taliei, mărturisind că a fost o experienţă diferită faţă de tot ceea ce au făcut până acum.

"A fost extraordinar. Este prima experienţă de genul ăsta. Este ceva interesant pentru că una este ceea ce facem noi de doi ani de zile, să filmăm, să fim noi, şi alta e să trăieşti un personaj animat şi să îi dai viaţă şi culoare prin vocea ta. A fost o altă experienţă. Aici a contat foarte mult vocea, timbrul, ceea ce aveai de jucat, ceea ce vedeai, pentru că noi aveam pe un televizor desenul animat şi trebuia să jucăm şi să vorbim odată cu personajul. A fost foarte interesant", a declarat, pentru MEDIAFAX, Vlad.

În ceea ce priveşte interpretare rolurilor pentru acest film, cei doi actori au mărturisit că nu au avut timp să se pregătească. "Timpul a fost foarte scurt şi atunci a trebuie să învătăm pe parcurs cam cum se «mânâncă» treaba asta, am «furat» meserie," a spus Criss.

Cei doi au mărturisit că şi-au modificat puţin vocile pentru a dubla personajele din "Justin şi cavalerii 3D" şi sunt curioşi să vadă cum le-a ieşit.

Vlad şi Criss sunt convinşi că "Justin şi cavalerii 3D" va prinde la public. "Desenul este o reuşită, este un desen foarte frumos", au spus cei doi membri ai trupei One.

Vlad debutează pe marile ecrane direct în rolul principal, dându-i voce lui Justin, iar Criss îi dă viaţă Taliei, iubita îndrăgitului pretendent la titlul de cavaler.

Justin este un tânăr extrem de simpatic, caracterizat de o neîncetată curiozitate, aflat mereu în căutarea unei aventuri. Cea mai mare dorinţă a lui este aceea de a ajunge un cavaler, la fel ca bunicul său, marele Sir Roland. În momentul în care tatăl său, Reginald, îi interzice să-şi urmeze visul, Justin se răzvrăteşte şi porneşte în aventura vieţii lui. Multe provocări îi vor străbate calea, însă şi mai multe vor fi lecţiile pe care le va înveţs. Ambiţionat de un incredibil simţ al dreptăţii, Justin trebuie să renunţe la toate fricile sale pentru a face faţă onorabil situaţiei.

Cea care i-a atras atenţia lui Justin este Talia, o tânără frumoasă şi foarte curajoasă, care, pe lângă pasiunea sa pentru aventură, îi împărtăşeşte şi admiraţia pentru cavaleri. Între cei doi se naşte imediat o conexiune, care va intensifica la maximum prietenia dintre ei, în momentul în care Justin va reuşi să o salveze de la jobul pe care Talia îl detestă atât de mult.

Alături de Diana Dumitrescu, Mircea Solcanu, Criss şi Vlad, au contribuit la realizarea dublajului în limba română a filmului "Justin şi cavalerii 3D" şi Cabral, Florin Busuioc, Roxana Iliescu şi Irina Nistor.

Cu întâmplări amuzante, personaje haioase şi eroi nemaipomeniţi, animaţia "Justin şi Cavalerii 3D" este distribuită de MediaPro Distribution în premieră, din 4 octombrie, în cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema "Florin Piersic" (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema "Sergiu Nicolaescu" (Târgu-Jiu), Cinema Capitol (Oneşti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cinema Twins (Ploieşti), Cortina (Oradea), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici