Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios - GALERIE FOTO

Diana Dumitrescu, actriţa din serialul de epocă "Aniela", care va fi difuzat Acasă din această toamnă, s-a căsătorit religios, sâmbătă, cu Ducu Ion, producătorul serialului de comedie "State de România", care va avea premiera la Pro TV tot în toamnă.

6701 afișări
Imaginea articolului Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios - GALERIE FOTO

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios (Imagine: Acasa Tv)

GALERIE FOTO

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios

Vedeta a ajuns, sâmbătă, în jurul orei 19.00, la Biserica Albă din Bucureşti, la braţul tatălui ei, şi a păşit pe petale albe de hortensii care au fost împrăştiate pe covorul roşu de mezinii familiei. În faţa altarului, Ducu şi-a văzut pentru prima oară soţia îmbrăcată în rochie de mireasă, o creaţie Max Chaoul achiziţionată de la Cannes, o ţinută a cărei trenă depăşea cinci metri lungime.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios

"În zilele dinaintea nunţii, Ducu a fost cea mai dulce şi tandră persoană. Îi mulţumesc din suflet că a făcut ca visul meu să devină realitate. Ştiu că şi el este la fel de fericit ca şi mine şi sperăm că drumul pe care am pornit să fie frumos şi plin de surprize plăcute ca şi până acum. În biserică, am tremurat amândoi de emoţie, ne-am zâmbit, ne-am strâns de mână şi totul a decurs exact cum ne doream", a mărturisit Diana Dumitrescu.

"La început, am fost emoţionat, dar, în momentul în care Diana a intrat şi privirile noastre s-au întâlnit, am ştiut că totul va ieşi perfect. Diana este femeia alături de care vreau să îmi petrec tot restul vieţii", a declarat, la rândul său, Ducu Ion.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios

Naşii, Ioana şi Cosmin Ion (fratele lui Ducu), au fost alături de cei doi, iar la finalul ceremoniei, Diana şi Ducu au plecat de la biserică într-o limuzină neagră, pe care scria "Just Married/ Proaspăt căsătoriţi".

Petrecerea a avut loc pe malul lacului de la Buftea, în Studiurile MediaPro, unde a fost amenajat un cort alb, decorat cu candelabre, copaci cu flori albe şi aripi de înger. De bunul mers al întregului eveniment s-au ocupat companiile L!VE, divizia de evenimente a MediaPro Pictures, şi Gorgeous, wedding planner, condusă de Raluca Rasadean.

"Pentru ca nunta să fie unicat, am lucrat cu o echipă de profesionişti, cei mai potriviţi pentru ceea ce aveam de făcut, printre care Dan Ţîţă (scenografie), Florin Costache (director de imagine). Ne-am gândit şi am îmbunătăţit conceptul Heaven timp de trei luni, am ajuns la o formă în care, atât noi, cât şi invitaţii ne-am putut bucura de o nuntă de vis", a declarat Raluca Rasadean.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios

Printre cei peste 300 de invitaţi s-au numărat Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Stela Popescu, Florina Cercel, Vladimir Găitan, Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, Denis Ştefan şi soţia lui, Iuliana, Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină, Gheorghe Dinică şi Marin Moraru, împreună cu soţiile lor, Adela Popescu şi Marius Kalmar, Roxana Ciuhulescu şi soţul ei, Răzvan Fodor şi iubita lui, Irina, Ioan Isaiu şi soţia lui, Nicoleta, regizorul Iura Luncaşu şi soţia lui, Alina, Mihai Petre şi soţia lui, Elwira.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios

Primul dans al mirilor a fost pe piesa favorită a cuplului, "Can't take my eyes out of you", şi, după câţiva paşi alături de soţul ei, Diana a vrut să îşi împărtăşească bucuria cu toţi invitaţii şi i-a poftit pe toţi în ringul de dans. Atmosfera a fost întreţinută de trupa Juke Box, care a interpretat live coveruri internaţionale.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religiosDiana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios

Cel mai strălucitor moment al serii a fost cel al artificiilor, care au durat 10 minute şi au luminat cerul deasupra oraşului Buftea, locul unde Diana şi Ducu s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit. Diana nu s-a lăsat furată, ea nu a vrut să piardă niciun moment important din petrecere.

Diana Dumitrescu şi Ducu Ion s-au căsătorit religios

Alături de prieteni şi de familie, Diana şi Ducu Ion s-au distrat până la răsăritul soarelui. Imagini în exclusivitate de la nunta celor doi vor putea fi văzute luni, de la ora 22.00, în emisiunea "Poveştiri de noapte", pe postul Acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici